1. Haberler
  2. Gündem
  3. Beyoğlu’nda Eğlence Mekanında Şiddet! İki Şüpheli Yakalandı

Beyoğlu’nda Eğlence Mekanında Şiddet! İki Şüpheli Yakalandı

featured
service

İstanbul Beyoğlu’nda bir eğlence mekanında yaşanan darp olayına ilişkin İstanbul Valiliği bir açıklama yaptı. Kadınları darp eden iki şahsın yakalanarak gözaltına alındığı açıklandı.

İstanbul Beyoğlu’nda bir eğlence mekanında yaşanan olayda, kadın müşteriler darp edildi. 2 Ağustos 2024 tarihinde Ömer Avni Mahallesi’ndeki bir eğlence yerinde meydana gelen olayın detaylarına ilişkin İstanbul Valiliği bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Görüntülerde yer alan ve kadın şahısları darp ettiği anlaşılan şahısların M.M.D. ve V.T. oldukları tespit edilmiş, tespiti yapılan şüpheliler 02.08.2024 tarihi saat 21.30 sıralarında yakalanarak gözaltına alınmıştır.” ifadelerine yet verildi.

Şüpheliler Gözaltına Alındı

Olayla ilgili yapılan incelemelerde, kadınları darp eden şahısların M.M.D. ve V.T. olduğu tespit edildi. Şüpheliler, 2 Ağustos 2024 tarihinde saat 21.30 sıralarında yakalanarak gözaltına alındı. İncelemeler sonucunda, M.M.D.’nin 13, V.T.’nin ise 12 suç kaydının olduğu belirlendi. Şüpheliler, 3 Ağustos 2024 tarihinde kasten yaralama ve cinsel taciz suçlarından adli makamlara sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesi’nde bulunan bir eğlence yerinde meydana gelen ve 02.08.2024 tarihinde bazı medya kuruluşlarında yer alan olayla ilgili olarak;

Olayın meydana geldiği eğlence yerinde, kadın şahısların telefonlarını şarj etmek için bekledikleri sırada, işyeri çalışanları tarafından hesap getirilerek işyerinin kapanacağı söylendiği, işyeri çalışanları ile aralarında telefonun şarj edilip biraz daha bekleme için kalma yüzünden çıkan tartışma sonrasında olayın meydana geldiği, başka masadan gönderilen herhangi bir şey olmadığı şahısların beyanlarından anlaşılmıştır.

İncelemelerde; görüntülerde yer alan ve kadın şahısları darp ettiği anlaşılan şahısların M.M.D. ve V.T. oldukları tespit edilmiş, tespiti yapılan şüpheliler 02.08.2024 tarihi saat 21.30 sıralarında yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahıslar hakkında yapılan incelemede çeşitli suçlardan M.M.D.’nin 13, V.T.’nin ise 12 suç kaydı olduğu anlaşılmıştır.

Konu ile ilgili yakalanan şüpheliler 03.08.2024 tarihinde kasten yaralama ve cinsel taciz suçlarından adli makamlara sevk edilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Beyoğlu’nda Eğlence Mekanında Şiddet! İki Şüpheli Yakalandı
Yorum Yap