1. Haberler
  2. Yerel
  3. Beyoğlu Belediyesi 2024 Satranç Turnuvası Başlıyor

Beyoğlu Belediyesi 2024 Satranç Turnuvası Başlıyor

featured
service

Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen prestijli satranç turnuvası, bu yıl 20 Temmuz Dünya Satranç Günü’ne özel olarak gerçekleştirilecek. İki gün sürecek olan turnuvada, sporcular kıyasıya mücadele ederek ödüller için yarışacaklar.

Turnuva, 7 yaş ve üzeri, vizesi güncel tüm lisanslı sporcuların katılımına açık olacak. Organizasyon, A, B, C, D, 7 Yaş, 8 Yaş, 10 Yaş, 14 Yaş ve Altı, 18 Yaş ve Altı olmak üzere on farklı kategoride düzenlenecek. Sporcu eşleşmeleri, eşdeğer rating seviyelerine göre aynı kategori içerisinde rastgele yapılacak. Turnuvada alınacak sonuçlar, sporcuların Ulusal Kuvvet Derecesi (UKD) hesaplamalarında kullanılacak.

Turnuva, 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü kayıt kontrol işlemleri ile başlayacak ve 21 Temmuz 2024 Pazar günü oynanacak altıncı turun ardından düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak. Kendi kategorilerinde ilk üçe giren sporcular kupa, ilk beş sporcu ve en başarılı ilk üç kadın sporcu madalya almaya hak kazanacak ve belirlenen tutarda hediye çeki ile ödüllendirilecekler.

Strateji geliştirmeyi ve satranç oynamayı seven tüm sporcular, online olarak kayıt yaptırabilir ve turnuvada mücadele etme hakkına sahip olabilir. 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde, Hasköy Kültür, Sanat ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek turnuvaya tüm sporcular davetlidir.

Kayıt İçin:

http://www.istanbul.tsf.org.tr/satranc-haberleri/4214-beyoglu-belediyesi-dunya-satranc-gunu-satranc-turnuvasi-2024

Beyoğlu Belediyesi 2024 Satranç Turnuvası Başlıyor
Yorum Yap