1. Haberler
  2. İstanbul
  3. Beylikdüzü’nde Doğa İçinde Yoga Keyfi

Beylikdüzü’nde Doğa İçinde Yoga Keyfi

featured
service

Beylikdüzü’nde sağlıklı yaşam ve sporun önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen ‘Yoga Etkinliği’, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Beylikdüzü Yaşam Vadisi 1. Etap’ta gerçekleştirilen etkinliğe katılan yoga severler, doğayla iç içe yapılan yoga seansında hem spor yapmanın hem de bir arada olmanın keyfini çıkardı.

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve ücretsiz olarak sunulan ‘Yoga Etkinliği’, spor yapmak isteyenleri bir araya getirdi. Yaşam Vadisi’nin eşsiz manzarası eşliğinde yapılan yoga seansı, katılımcılara hem fiziksel hem de zihinsel bir yenilenme sağladı. Eğitmen Buket Görgü’nün rehberliğinde gerçekleşen etkinlikte, ziyaretçiler de yoga egzersizlerini ilgiyle izledi. Eğitmen eşliğinde çeşitli yoga pozisyonları ve nefes teknikleri uygulandı. Yin yoga, kahkaha yogası ve enerji çalışmalarıyla zenginleştirilen etkinliğin sonunda ise katılımcıların vücut kitle indeksi, vücut ölçümleri ve duruş analizleri ücretsiz olarak yapıldı. Ölçümlerin ardından spor eğitmenleri, sağlıklı bir yaşam için dikkat edilmesi gereken noktaları paylaştı.

Beylikdüzü'nde Doğa İçinde Yoga Keyfi 1

“Yaşam Vadisi Yoga Yapmak İçin Önemli Bir Yer”

Üç yıldır Yaşam Vadisi’nde düzenli olarak yoga etkinlikleri düzenlendiğini belirten Yoga Uzmanı Buket Görgün, etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi: “İstanbul içinde yoga yapılabilecek en güzel yerlerden biri Yaşam Vadisi diyebiliriz. Katılım harika ve Beylikdüzü halkı yogayı çok seviyor. Bugün hep birlikte bir araya geldik. Sabah erken saatlerde güne başlamak için harika bir deneyim oldu. Burada yoga yapan arkadaşlar güne harika bir şekilde başlıyorlar. Yoga sadece bedensel bütünlük için değil aynı zamanda ruhsal ve zihinsel bir bütünlük için yapılan bir metot. Önemli olan burada yaptıklarımızın hayata huzur veriyor olmasıdır. Hayattan keyif almak çok önemli ve bugün burada emeği geçen ve katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Beylikdüzü’nde Doğa İçinde Yoga Keyfi
Yorum Yap