1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’tan Serhat Ulueren’e Sert Tepki: “Hukuki Süreci Başlatıyoruz”

Beşiktaş’tan Serhat Ulueren’e Sert Tepki: “Hukuki Süreci Başlatıyoruz”

featured
service

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 8 Ekim 2024 tarihinde yayınlanan bir televizyon programında Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst hakkında yapılan ağır ithamlar nedeniyle sert bir açıklama yayımladı. Programın moderatörü Serhat Ulueren’in kullandığı “teknik direktör bozuntusu, vasıfsız, beş para etmez” ifadeleri, siyah-beyazlı camiada büyük tepkiye yol açtı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Ulueren’in söz konusu çirkin ifadeleri “şiddetle kınadıklarını” belirten Beşiktaş yönetimi, programın diğer katılımcıları Adnan Aybaba, Gökmen Özdenak ve Selim Soydan’ın da sessiz kalmalarını “derin üzüntüyle” karşıladıklarını ifade etti.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Beşiktaş’ın teknik direktörüne eleştiri sınırlarını aşan ifadeler kullanmak kimsenin haddine değildir. Kulübümüz, bu çirkin ifadeler için hukuki ve cezai süreci başlatacaktır.” ifadelerine yer verildi.

“Sonuna kadar mücadele edeceğiz”

Kulüpten yapılan açıklamanın tam metni şu şekilde;

“8 Ekim 2024 tarihinde yayınlanan bir televizyon programında, Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst hakkında “teknik direktör bozuntusu, vasıfsız, beş para etmez” şeklinde çirkin ifadeler kullanan moderatör Serhat Ulueren’i şiddetle kınıyoruz.

Gazetecilikle bağdaşmayan bu ifadeleri dinleyen program katılımcılarından Adnan Aybaba, Gökmen Özdenak ve Selim Soydan’ın tepkisizliklerini kaygıyla izlediğimizi ve derin üzüntülerimizi ifade etmek isteriz.

Beşiktaş’ın teknik direktörüne eleştiri sınırlarını aşan ifadeler kullanmak kimsenin haddine değildir. Kulübümüz bu çirkin ifadeler için hukuki ve cezai süreci başlatacaktır.

Unutulmasın ki Beşiktaş ağır bir taştır. Beşiktaş’ın huzurunu bozmayı amaçlayanlarla sonuna kadar taraftarlarımızla birlikte mücadele edeceğimizi hatırlatmak isteriz.

Basın meslek ilkeleri ve etik değerlerden nasibini almamış şahsa edebiyle işini yapmayı ve sınırlarımızı zorlamamayı tavsiye eder, taraftarlarımızdan bu tarz yayınlara gereken tepkiyi göstermelerini rica ederiz.”

Beşiktaş’tan Serhat Ulueren’e Sert Tepki: “Hukuki Süreci Başlatıyoruz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.