1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ın Yeni Transferi Joao Mario: Elimden Gelenin En İyisini Yapacağım

Beşiktaş’ın Yeni Transferi Joao Mario: Elimden Gelenin En İyisini Yapacağım

service

Beşiktaş’ın sezon öncesi kadrosuna kattığı yeni transfer Joao Mario, siyah-beyazlı kulübün YouTube kanalına özel açıklamalarda bulundu. Transfer sürecinden Beşiktaş’ı tercih etme nedenine, İstanbul’a dair ilk izlenimlerinden takımın hedeflerine kadar birçok konuda samimi ifadeler kullanan Portekizli yıldız, taraftarlara da güçlü bir mesaj verdi. Mario, “Taraftarlarımızla stadımızda buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Söz veriyorum; Beşiktaş’ın bu sezon kupalar kazanması için elimden gelenin en iyisini yapacağım.” diye konuştu.

“Beşiktaş’ı Seçmek Benim İçin Çok Kolaydı”

Beşiktaş’a gelme kararının arkasındaki nedenleri açıklayan Joao Mario, “Çünkü her yerde tanınan harika bir kulüp. Harika taraftarlarımız var. Arkadaşlarım Rafa ve Gedson da burada. Ayrıca önceki kulübüm Benfica’nın simgesi de kartaldı. Böylece her şey benim için çok netti.” dedi. Transferde en büyük etkenin arkadaşı Rafa olduğunu belirten Mario,Rafa kesinlikle çok önemliydi. Onunla birçok maça çıktım ve gerçekten de iyi arkadaşız. O oynuyor diye tüm maçlarını izliyordum. Dolayısıyla bu sezon Beşiktaş’ı izlemeye başladım. İlk andan itibaren de bu takıma katılmak istediğime ikna oldum.” ifadelerini kullandı.

“Deneyim ve Olgunluk Katacağım”

Takıma neler katabileceği konusundaki soruya ise Joao Mario, “Deneyim, olgunluk, goller, asistler. Geçtiğimiz sezon Benfica’yla yaptığım şeyler. Tüm bunları yapabiliyorum çünkü bir futbolcu olarak en iyi anımda olduğumu düşünüyorum. Bu yüzden takıma yardımcı olabileceğimi düşünüyorum ve kesinlikle burada benim için harika şeyler olacak.” yanıtını verdi.

“Kupalar Kazanabilecek Bir Takım Olduğumuzu Düşünüyorum”

Beşiktaş’a gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren tecrübeli oyuncu, “Gerçekten çok mutluyum. Buraya gelmek istedim, çünkü bir değişiklik arıyordum. Beşiktaş en başından beri çok netti. Takıma yardım etmek için burada olmaktan dolayı gerçekten mutluyum. Kupalar kazanabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Başlamak için heyecanlıyım.” sözleriyle hedefini ortaya koydu.

Giovanni van Bronckhorst ile Çalışacak Olmak Onu Heyecanlandırıyor

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile çalışacak olmanın kendisi için büyük bir heyecan olduğunu belirten Mario, “Onu futbolculuk yıllarından tanıyorum. Gerçekten harika bir futbolcuydu. Sezona harika başladı ve burada muazzam işler yapıyor. Bu yüzden onun benimle ilgili fikirlerini duymak için heyecanlıyım.” dedi.

İdolü Cristiano Ronaldo

Futbol kariyerine dair soruları da yanıtlayan Joao Mario, idolünün Cristiano Ronaldo olduğunu ifade etti. Portekizli yıldız, “İdolüm Cristiano. Geçmişte Zidane’ı izlemekten büyük keyif alıyordum ama Cristiano ile tanıştığım ve ilk yıllarından günümüze kadar tüm kariyerini takip ettiğim için, hepsine bir bütün olarak baktığımızda Cristiano’yu söylerdim.” şeklinde konuştu.

“Türkçe Öğreneceğim”

İstanbul ve Türkiye hakkında fazla bilgisi olmadığını belirten Mario, buradaki ilk günlerinde şehri keşfetmeye başladığını söyledi. Türkçe kelimeler öğrenmeye başladığını dile getiren Mario, “Merhaba? Sanırım şu ana kadar duyduğum tek şey o. Ama sanırım daha fazlasını öğrenebilirim. Bir Portekizli olarak Türkçe öğrenmenin benim için zor olacağını biliyorum ama eminim ki en kısa sürede birkaç kelimeyi ve dili öğrenebilirim. Elbette deneyeceğim.” dedi.

Taraftarlara Mesaj

Joao Mario, Beşiktaş taraftarlarına da seslendi ve sezon boyunca takıma destek olmalarını dilediğini ifade etti: “Umarım sezon boyunca takıma destek olurlar. Çünkü kesinlikle rekabetçi bir sezon olacak. Taraftarlarımızla stadımızda buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Söz veriyorum; Beşiktaş’ın bu sezon kupalar kazanması için elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Beşiktaş’ın Yeni Transferi Joao Mario: Elimden Gelenin En İyisini Yapacağım
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.