1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ın Girişimleri Sonuç Verdi. Maç İstanbul’da!

Beşiktaş’ın Girişimleri Sonuç Verdi. Maç İstanbul’da!

featured
service

Beşiktaş Kulübü’nden yapılan resmi açıklamaya göre, Beşiktaş Fibabanka Erkek Basketbol Takımı ile Hapoel Shlomo Tel Aviv arasında 9 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan BKT EuroCup 3. hafta karşılaşması, yeniden İstanbul’a alındı. EuroLeague yönetimi, daha önce güvenlik gerekçeleriyle bu karşılaşmanın Sırbistan’da oynanmasına karar vermişti.

Beşiktaş’ın yaptığı girişimler, Türkiye Basketbol Federasyonu ve hükümetin devreye girerek EuroLeague yönetimi ile Hapoel Shlomo Tel Aviv’e güvenlik garantisi vermesi sonucunda, maçın yeniden İstanbul’da oynanmasına karar verildi.

Beşiktaş JK’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Beşiktaş Fibabanka Erkek Basketbol Takımımızın yer aldığı BKT EuroCup turnuvasının organizatörü EuroLeague yönetimi, Beşiktaş Fibabanka Erkek Basketbol Takımımızla Hapoel Shlomo Tel Aviv arasında 9 Ekim Çarşamba günü BJK Fibabanka Spor Kompleksi’nde oynanması planlanan BKT EuroCup 3. hafta müsabakasının Sırbistan’da oynanmasına karar vermişti.

Kulübümüzün girişimleri doğrultusunda hükümetimizin ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nun EuroLeague yönetimine ve Hapoel Shlomo Tel Aviv kulübüne güvenlik garantisi vermesinin ardından EuroLeague yönetimi, müsabakanın İstanbul’da oynanmasına karar vermiştir.

Beşiktaş Fibabanka – Hapoel Shlomo Tel Aviv maçı, 9 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de BJK Fibabanka Spor Kompleksi’nde oynanacaktır.

Kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgisine sunarız.”

Beşiktaş’ın Girişimleri Sonuç Verdi. Maç İstanbul’da!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.