1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde İlk Maçına Çıkıyor! Ajax Maçı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde İlk Maçına Çıkıyor! Ajax Maçı Hazırlıkları Başladı

featured
service

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Ajax ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla start verdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmalarıyla geçti. Eyüpspor maçında forma giyen futbolcular, günü salonda rejenerasyon çalışması yaparak tamamlarken, diğer oyuncular ısınma koşuları ve pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde İlk Maçına Çıkıyor! Ajax Maçı Hazırlıkları Başladı 1

Siyah-beyazlı ekip, Ajax maçı hazırlıklarını yarın sabah saat 10.30’da yapacağı ve ilk 15 dakikası basına açık olacak antrenmanla noktalayacak. Hazırlıklarını tamamladıktan sonra, Beşiktaş kafilesi saat 14.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Hollanda’nın başkenti Amsterdam’a hareket edecek.

Ajax – Beşiktaş karşılaşması, 26 Eylül 2024 Perşembe günü saat 22.00’de oynanacak.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde İlk Maçına Çıkıyor! Ajax Maçı Hazırlıkları Başladı 2

Maçın Hakemi John Brooks

UEFA, Ajax ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşmanın hakemini açıkladı. John Brooks, bu kritik mücadelede düdük çalacak. İngiliz hakeme Simon Bennett ve Daniel Robathan yardımcı olacak. VAR görevini ise Stuart Attwell üstlenecek.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde İlk Maçına Çıkıyor! Ajax Maçı Hazırlıkları Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.