1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş-Lugano maçı hangi kanalda, ne zaman?

Beşiktaş-Lugano maçı hangi kanalda, ne zaman?

featured
service

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre ekibi Lugano ile oynayacağı kritik rövanş mücadelesine çıkıyor. İlk maçta deplasmanda 3-3’lük bir beraberlikle sahadan ayrılan siyah-beyazlılar, bu kez evinde tur biletini kapmak için sahaya çıkacak.

Beşiktaş, Avrupa Ligi gruplarına katılmak için mutlak galibiyete odaklanmış durumda. Rövanş mücadelesinde sahadan galip ayrılan takım, adını UEFA Avrupa Ligi gruplarına yazdıracak ve Avrupa arenasında yer alacak.

Beşiktaş-Lugano maçı hangi kanalda, ne zaman? 1

Lugano Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Lugano ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen idman, yaklaşık 1 saat sürdü. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. 5’e 2 ve pas çalışmasıyla başlayan idman, taktiksel çift kale maçla tamamlandı.

Beşiktaş-Lugano maçı hangi kanalda, ne zaman? 2

Beşiktaş Taraftarından Yoğun Destek Bekleniyor

Tüpraş Stadı’nda oynanacak bu kritik karşılaşmada Beşiktaş taraftarının, takımını 90 dakika boyunca destekleyerek, stadı adeta bir futbol arenasına çevirmesi bekleniyor. Beşiktaş yönetimi de taraftarların desteğiyle Avrupa yolunda büyük bir avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Beşiktaş-Lugano maçı hangi kanalda, ne zaman? 3

Beşiktaş-Lugano karşılaşması, UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak isteyen her iki takım için de hayati önem taşıyor. Beşiktaş’ın evinde alacağı bir galibiyet, hem teknik ekibin hem de taraftarın yüzünü güldürecek.

Beşiktaş-Lugano maçı hangi kanalda, ne zaman? 4

Beşiktaş-Lugano karşılaşması 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 21.00’de Tüpraş Stadı’nda başlayacak ve Exxen’den canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş-Lugano maçı hangi kanalda, ne zaman?
Yorum Yap