1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Kayseri Deplasmanında! Karşılaşma Saat Kaçta, Ne Zaman?

Beşiktaş, Kayseri Deplasmanında! Karşılaşma Saat Kaçta, Ne Zaman?

featured
service

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, 30 Eylül 2024 Pazartesi günü Bellona Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş kafilesi, Asbaşkan Mete Vardar’ın başkanlığında, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Kayseri’ye hareket etti. Yaklaşık 1,5 saat süren uçak yolculuğunun ardından kafile, coşkulu taraftarlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Siyah-beyazlı ekip, ardından karayoluyla kamp yapacakları otele geçti.

Beşiktaş yönetiminden Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Kulüp İçi İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kılıç ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba da takımla birlikte Kayseri’ye giderek kritik mücadele öncesinde takıma destek verdiler.

Beşiktaş, Kayseri Deplasmanında! Karşılaşma Saat Kaçta, Ne Zaman? 1

Giovanni van Bronckhorst 23 Kişilik Kadrosunu Açıkladı

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Bellona Kayserispor maçı için 23 futbolcuyu kadroya dahil etti. Siyah-beyazlı ekipte Mert Günok, Ersin Destanoğlu ve genç kaleci Göktuğ Baytekin üç kaleci olarak kadroda yer alırken, savunmada Jonas Svensson, Tayyip Talha Sanuç, Gabriel Paulista, Felix Uduokhai gibi isimler şans bulacak.

Orta saha hattında Jean Onana, Salih Uçan, Gedson Fernandes ve Alex Chamberlain gibi güçlü isimler bulunurken, hücumda Milot Rashica, Ciro Immobile ve genç yetenek Semih Kılıçsoy teknik heyetin tercihi arasında yer alıyor. Ayrıca yeni transferlerden Rafa Silva, Cher Ndour ve Joao Mario da kadroda yer buldu.

Beşiktaş’ın kamp kadrosu şu şekilde:

Kaleciler: Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Göktuğ Baytekin

Savunma: Jonas Svensson, Tayyip Talha Sanuç, Bakhtiyor Zainutdinov, Gabriel Paulista, Felix Uduokhai, Emirhan Topçu, Serkan Emrecan Terzi

Orta saha: Jean Onana, Alex Chamberlain, Salih Uçan, Ernest Muçi, Gedson Fernandes, Rafa Silva, Joao Mario, Cher Ndour

Forvet: Milot Rashica, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Semih Kılıçsoy, Ciro Immobile, Can Keleş

Zorlu Kayserispor deplasmanından galibiyetle dönmek isteyen Beşiktaş, ligdeki pozisyonunu güçlendirmek adına 3 puan hedefliyor. Tüm gözler, Van Bronckhorst’un sahaya süreceği ilk 11 ve taktiksel hamlelerde olacak.

Mücadele, saat 20.00’de RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma BeIN Sports ekranından yayınlanacak.

Beşiktaş, Kayseri Deplasmanında! Karşılaşma Saat Kaçta, Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.