1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş İkinci Başkanı Yücel: VAR Nasıl Görmedi?

Beşiktaş İkinci Başkanı Yücel: VAR Nasıl Görmedi?

featured
service

Beşiktaş’ın Kayserispor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından kulübün ikinci başkanı Hüseyin Yücel basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yücel, “Hem rakibi hem de hakemi yenmek zorunda değiliz. Net iki penaltımız verilmedi. Orta hakem atladı, VAR nasıl görmedi? Immobile’ye yapılan hareket yüzde yüz penaltı.” ifadelerini kullandı.

“Biz yüz metre uzaktan gördük”

Beşiktaş’ın Kayserispor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşamada hakemin almış olduğu kararlara yönelik camiadan eleştiriler geldi. Takımının iyi mücadele ettiğini ikinci yarıda, ilk yarıya göre daha iyi oynadıklarını söyleyen İkinci Başkan Hüseyin Yücel, hakem kararlarını eleştirerek, “Hem rakibi hem de hakemi yenmek zorunda değiliz. Net iki penaltımız verilmedi. Orta hakem atladı, VAR nasıl görmedi? Immobile’ye yapılan hareket yüzde yüz penaltı. Biz yüz metre uzaktan gördük. VAR’daki arkadaşlar maç 2-0, penaltı verip ortalığı karıştırmayalım dediler herhalde.” ifadelerini kullandı.

“Hakemleri baskı altına almayın”

Hakemlerin baskı altına alındığını öne süren Yücel, “Futbolun paydaşlarına sesleniyorum. Hakemleri baskı altına almayın. Hakemi tehdit etmek ne demek? Aba altından sopa göstermeyin. Göz önünde olan insanların söylemlerine dikkat etmesi gerekiyor. Fikstür dezavantajı net olarak bizde. Biz ağlamıyoruz. O tarz söylemler bizim genlerimizde yoktur. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız profesyonel şekilde işlerini yapıyor. Fikstürden şikayet edenler sadece ligde oynasınlar. Avrupa’dan sonra yedi maç üst üste deplasmanda oynayacak olsak da bu bizim için bahane değildir.” şeklinde konuştu.

Beşiktaş İkinci Başkanı Yücel: VAR Nasıl Görmedi? 1

“Herkes bugün üzerine düşeni yaptı”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst ise, zor bir maç olduğunu ifade ederek, “Maçın başından beri rakip bire bir oynamaya çalıştı. İlk yarıda istediğimiz boşlukları bulamadık. İkinci yarıda daha iyiydik. İlk golden sonra maçı kontrol ettik ve boş alanları iyi kullandık. Üç gol attık ve gol yemedik. Üç puanı kazandık. Perşembe günü aldığımız mağlubiyetten sonra bugün reaksiyon göstermek önemliydi. Taraftarlarımızı mutlu ettik. Taraftarlarımız bizim için çok önemli. Kendi oyunumuzu oynadık. Çok çalıştık. Herkes bugün üzerine düşeni yaptı. Önemli bir rakibe karşı iyi bir oyunla galip geldik.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Yücel: VAR Nasıl Görmedi? 2

Diğer taraftan Beşiktaşlı futbolcularda maç sonu açıklamalarında şunları söyledi:

Mert Günok: “Daha önce hiç hakem konuşmadım. Beşiktaşımıza karşı geçen seneden beri çok kolay fauller, oyun ritim bulmuşken yapılan fauller var. Net penaltımız es geçilirken aleyhimize penaltı verildi. Kaleci oyuncuya topu verdi, oyuncu topu eline aldı. Yoruma açık olabilir ama Emirhan geçen sene bunu yaşadı. Bize karşı bunların olduğunu hissediyoruz. Efendi duruşumuzu bozmamaya çalışıyoruz”

Emirhan Topçu: “Maça durağan başladık. İkinci yarıda gerçek performansımızı gösterdik. Türkiye’nin en büyük camiasıyız. Şampiyonluğu hedeflediğimiz için her maç iyi oynamalıyız. Galibiyetlere devam etmek istiyoruz. Kazandığımız için mutluyuz. İstediklerimi yapabildiğimi düşünüyorum. Rashica da bugün çok iyi oynadı, onu tebrik ediyorum.”

Ciro Immobile: “İlk yarıda biraz zorlandık. Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Kazandığımız için mutluyuz. Rakip ilk yarıda iyi baskı yaptı. Hücum etmekte zorlandık. İkinci yarıda rakibin enerjisi tükendi ve daha çok alan bulduk. Kalitemizi gösterdik. Gedson baskıyla güzel bir gol attı. En başından beri takımla iyi bir uyum yakaladım. İyi başladık. Takımdaki herkes çok çalışıyor. Bana gol attırdıkları için arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Beşiktaş İkinci Başkanı Yücel: VAR Nasıl Görmedi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.