1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Gaziantep FK Maçı Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaş, Gaziantep FK Maçı Hazırlıklarına Başladı

featured
service

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in sekizinci haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen idman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmaları yapıldı. Eintracht Frankfurt karşısında forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışmalarıyla günü tamamlarken, diğer oyuncular aktivasyon ve ısınma koşularıyla antrenmana başladı. 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan siyah-beyazlılar, idmanı dar alanda oynanan çift kale maçla sonlandırdı.

Beşiktaş, Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını 5 Ekim’de saat 14.00’te basına kapalı yapacağı antrenmanla noktalayacak. Ardından saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Gaziantep’e hareket edecek.

Gaziantep FK-Beşiktaş karşılaşması, 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 19:00’da Gaziantep Stadyumu’nda oynanacak.

Beşiktaş, Gaziantep FK Maçı Hazırlıklarına Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.