1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş-Frankfurt Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Beşiktaş-Frankfurt Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

featured
service

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci hafta mücadelesinde bu akşam sahasında Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi İskoçya Futbol Federasyonu’ndan John Beaton yönetecek.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Frankfurt’un güçlü ve organize bir takım olduğunu vurgulayan van Bronckhorst, “Rakip liginde ikinci sırada. İyi organize oluyorlar. Fiziksel olarak güçlüler. Maça iyi hazırlandık. Güzel oynayarak kazanmaya çalışacağız.” dedi.

Beşiktaş-Frankfurt Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? 1

Masuaku, Onur ve Svensson kadroya dönüyor

Van Bronckhorst, kadro seçimlerinde oyuncuların antrenman performanslarına dikkat ettiklerini belirterek, “Masuaku, Onur ve Svensson kadroya dönüyorlar. İdmanlarda iyi performans gösteren oyuncuları tercih ediyoruz. Ajax maçında yaptığımız tercihlerle iyi bir sonuç elde edemedik. Sonra neleri yanlış yaptığımıza baktık ve ligde Kayserispor maçına o şekilde hazırlandık ve kazandık. Frankfurt maçına da aynı şekilde hazırlandık.” dedi.

Orta saha seçeneklerinin geniş olduğunu belirten van Bronckhorst, “Salih iyi bir oyuncu. Performansa göre tercih yapıyorum. Fikstür yoğunluğu nedeniyle ilerleyen dönemde rotasyon yapma ihtiyacı doğacak. Her maçı kazanmak isterim ve takımı da bu şekilde hazırlarım. Büyük bir kadromuz var.” açıklamasında bulundu.

“Deplasman Programı Zorlayıcı”

Beşiktaş’ın fikstürü hakkında da konuşan van Bronckhorst, “Avrupa’da zaten zorlu sekiz maçımız varken bir de bu maçların ardından yedi kez deplasmana gitmek daha da zorlayıcı. Bu nasıl oldu bilmiyorum. Algoritma mı var birisi mi yaptı bilmiyorum. Bu ihtimal casinoda yedi kere siyah gelme ihtimali kadar zor. Twente maçından sonra deplasman yok ama ritmi bozmamak adına deplasmanda hazırlık maçı yapabiliriz” şeklinde konuştu.

Siyah-beyazlı temsilcimiz, lig aşamasının ilk maçında Hollanda ekibi Ajax’a deplasmanda 4-0 mağlup olmuştu. Beşiktaş, bu akşam güçlü rakibi karşısında galibiyet alarak Avrupa Ligi’nde çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Karşılaşma, futbolseverler tarafından TRT 1 ekranlarından ve Tabii platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Beşiktaş-Frankfurt Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.