1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş-Eyüpspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Beşiktaş-Eyüpspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

featured
service

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Eyüpspor’u Tüpraş Stadyumunda ağırlayacak. Siyah-beyazlılar için kritik öneme sahip olan karşılaşma, 24 Eylül 2024 Pazar günü oynanacak. Maçı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un Eyüpspor karşısında sahaya süreceği kadro merakla bekleniyor.

Beşiktaş ligin 6. haftasında 5’inci karşılaşmasına çıkacak. Şimdiye kadar oynadığı 4 maçtan 3 galibiyet 1 beraberlik alan siyah beyazlılar 10 puanla 3. sırada yer alıyor. Fenerbahçe’nin Galatasaray karşısında aldığı 3-1’lik mağlubiyetin ardından alınabilecek puan veya puanlar için karşılaşma daha da önemli hale geldi. Beşiktaş bir önceki hafta Trabzonspor ile 1-1 berabere kalmıştı.

Geçtiğimiz hafta Sivasspor’u 1-0’lık skorla geçmeyi başaran Eyüpspor ise 5 karşılaşmada 2 galibiyet 3 beraberlik ile 9 puan topladı. Arda Turan’ın öğrencileri Beşiktaş deplasmanında da alacağı sonuçlar ile namağlup ünvanını sürdürmek istiyor.

Karşılaşma futbolseverler tarafından beIN Sports 1 ve beIN Sports TOD TV üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Her iki platform da ücretli olup, abonelik gerektiriyor. Beşiktaş-Eyüpspor karşılaşması 22 Eylül 2024 tarihinde saat: 20:00’da başlayacak.

Beşiktaş-Eyüpspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.