1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş Trabzonspor Derbisine Hazır! Kamp Kadrosu Açıklandı

Beşiktaş Trabzonspor Derbisine Hazır! Kamp Kadrosu Açıklandı

featured
service

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in beşinci haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı bir antrenman gerçekleştirdi. Yaklaşık bir saat süren idman, Giovanni van Bronckhorst yönetiminde kondisyon ve taktik çalışmalarıyla geçti. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, 5’e 2 pas çalışması ve ardından taktiksel çalışmalarla sona erdi.

Beşiktaş Trabzonspor Derbisine Hazır! Kamp Kadrosu Açıklandı 1

Beşiktaş, Trabzonspor maçı için bugün saat 16.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Trabzon’a hareket edecek.

Beşiktaş Trabzonspor Derbisine Hazır! Kamp Kadrosu Açıklandı 2

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un Trabzonspor karşılaşması için belirlediği kamp kadrosu da açıklandı. Kadroda şu isimler yer alıyor:

Beşiktaş Trabzonspor Derbisine Hazır! Kamp Kadrosu Açıklandı 3

Kaleciler: Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Göktuğ Baytekin
Defans: Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy, Felix Uduokhai, Arthur Masuaku
Orta saha: Joao Mario, Bakhtiyor Zainutdinov, Ernest Muçi, Rafa Silva, Almoatasem Al Musrati, Salih Uçan, Jean Onana, Cher Ndour, Gedson Fernandes
Forvet: Ciro Immobile, Serkan Emrecan Terzi, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Emirhan Topçu

Trabzonspor-Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması 15 Eylül 2024 tarihinde oynanacak. Karşılaşma Beinsport 1 ekranından canlı olarak yayınlacak. Ayrıca TOD platformundan da izlenebilecek.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Trabzonspor’da Beşiktaş Maçı Öncesi Taraftara Uyarı
Haberi görüntüle
Beşiktaş Trabzonspor Derbisine Hazır! Kamp Kadrosu Açıklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.