1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Armand Laurienté’yi Kadrosuna Katmak İçin Harekete Geçti

Beşiktaş, Armand Laurienté’yi Kadrosuna Katmak İçin Harekete Geçti

featured
service

Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek adına önemli bir adım atarak Sassuolo’nun yetenekli kanat oyuncusu Armand Laurienté ile ilgileniyor. Fransız futbolcu 25 Temmuz 1998 doğumlu ve şu anda İtalya Serie A ekibi Sassuolo’nun formasını giyiyor.

Oyuncu Profili ve Kariyeri

Armand Laurienté, futbol kariyerine Rennes altyapısında başladı. Rennes’te gösterdiği performansla dikkat çeken Laurienté, daha sonra FC Lorient’e transfer oldu. Lorient’teki başarılı performansının ardından, 2022 yılında Sassuolo’ya transfer oldu.

Laurienté, kanatlarda ve forvet arkasında oynayabilen çok yönlü bir oyuncu. Hızı, teknik yetenekleri ve dribbling becerileri ile tanınan Laurienté, rakip savunmalar için sürekli bir tehdit oluşturuyor.

Performans İstatistikleri

Transfermarkt verilerine göre, Laurienté’nin piyasa değeri 10 milyon Euro civarında. Sassuolo’da gösterdiği performans, birçok büyük kulübün dikkatini çekmiş durumda. Armand Laurienté kariyerinde 199 maça çıktı. Toplamda 35 gol ve 27 asist ile oynadığı takımlara katkı gösterdi. Armand Laurienté Sassuolo forması ile geçtiğimiz sezon 40 maça çıktı ve 5 gol ve 6 asist ile katkısında bulundu.

Beşiktaş, Armand Laurienté’yi Kadrosuna Katmak İçin Harekete Geçti
Yorum Yap