1. Haberler
  2. Yerel
  3. Belediye Başkanı Rasim Arı: “Biz bahane üretmeyip çalışacağız”

Belediye Başkanı Rasim Arı: “Biz bahane üretmeyip çalışacağız”

featured
service

NEVŞEHİR (İGFA) –Belediye Başkanı Rasim Arı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Arı, mahallede gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattı. Arı, “Seçimler önce ben hangi Rasim Arı isem şimdi de aynıyım. Görüyorsunuz ben de bir değişiklik var mı? Seçimlerden önce neler söylendi biliyorsunuz. Kazanınca bakın Rasim Arı değişmiyormuş. Ne dini hassasiyetim, ne milli hassasiyetim, ne insan ilişkilerim dünde aynıydı bugünde aynı. ‘Başka partiden olduğu için hizmet edemez’ diyorlardı. Nasıl ediyoruz? Aslanlar gibi hizmet ediyoruz. Aslında yeni başlıyoruz” dedi.

Kayaşehir ve Diğer Projelerde Yeni Başlangıçlar

Başkan Arı, Kayaşehir’in yeniden canlandırılması ve turizm yatırımlarının başlaması gibi projeleri duyurdu. Ayrıca, VR Merkezi’nin kısa sürede hizmete gireceğini belirterek Tahtalı Kahve, Çan Kulesi ve eski Damat İbrahim Paşa İlkokulu’nun restorasyon çalışmalarına başlanacağını ifade etti. Otoparklar konusunda gerekli adımların atıldığını vurgulayan Arı, “Bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz. Evet ekonomik sıkıntılar var ama biz bahane üretmeyeceğiz çalışacağız. Ben seçimlerden önce ne söz verdiysem hepsini yapacağım. Çünkü; Nevşehirli bana ‘Rasim bizim kardeşimiz, evladımız’ diye oy verdi. Herkes partileri yüzünden kazanırken ben halkımın sayesinde kazandım. Herkes şimdi partisinin belediye başkanıyken ben sizin belediye başkanınızım, milletin belediye başkanıyım. Bunu asla unutmayacağım” diye konuştu.

Belediye Başkanı Rasim Arı: “Biz bahane üretmeyip çalışacağız”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.