1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Başkentte “Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri” devam ediyor

Başkentte “Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri” devam ediyor

service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri ücretsiz kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda düzenlenen “Açık Hava Sinema Günleri” kapsamında bu hafta, Türk sinemasının klasiklerinden “Süt Kardeşler” filmi izleyicilerle buluştu.

“Sandalyeni Kap Gel” sloganıyla organize edilen “Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri”, Ankaralılara nostaljik bir sinema deneyimi sunuyor. Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda gerçekleşen etkinlikte, birçok Başkentli, “Süt Kardeşler” filmini izleyerek geçmişe yolculuk yaptı.

Havaların ısınmasıyla birlikte şehrin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen “Parklarda Sanat Var” etkinlikleri, Mehteran Gösterisi, karma sergiler ve Gençlik Parkı Sanat Günleri ile yaz boyunca vatandaşlara dolu dolu bir program sunan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de “Açık Hava Sinema Günleri” ile Başkentlileri nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor.

Ankara’da Açık Hava Sinema Takvimi

Ankaralılar, 14 Eylül 2024 tarihine kadar her cumartesi akşamı saat 21.00’de farklı bir Yeşilçam klasiği ile buluşacak. Gösterilecek filmler ve tarihleri ise şöyle:

  • 3 Ağustos – Aile Şerefi
  • 10 Ağustos – Bizim Aile
  • 17 Ağustos – Sev Kardeşim
  • 24, 31 Ağustos ve 7, 14 Eylül – Hababam Sınıfı Serisi
Başkentte “Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri” devam ediyor
Yorum Yap