1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Başkentli gençler ‘Likya Şehirler Arası Gençlik Değişimi’ programına katıldı

Başkentli gençler ‘Likya Şehirler Arası Gençlik Değişimi’ programına katıldı

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi’nin organizasyonuyla başkentli üniversite öğrencileri, Antalya’da düzenlenen “Likya Şehirler Arası Gençlik Değişimi” programına katıldı.

27-30 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen programda, gençler dört gün boyunca etkinliklere katılım gösterdi.

Başkentli gençler ‘Likya Şehirler Arası Gençlik Değişimi’ programına katıldı 1

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı’nda yapılan etkinlikler kapsamında, 18-25 yaş aralığındaki üniversite öğrencileri atölye çalışmaları, kültür gezileri, eğlenceli oyunlar ve toplantılara katılarak unutulmaz anlar yaşadı. “Yerel Gençlik Politikaları, Gençlerin Güçlendirilmesi ve Bu Politikaların Geliştirilmesi” temasıyla düzenlenen kampta, Antalyalı ve Ankaralı gençler bir araya gelerek, kültürel ve sosyal gelişimlerini destekleyen faaliyetlerde bulundular.

Başkentli gençler ‘Likya Şehirler Arası Gençlik Değişimi’ programına katıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.