1. Haberler
  2. Spor
  3. Başkanlık Koşusu’nda zafer Storm Blood’un

Başkanlık Koşusu’nda zafer Storm Blood’un

featured
service

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından 75. Yıl Hipodromu’nda gerçekleştirilen Yenimahalle Belediye Başkanlığı Koşusu, at yarışı severlerin yoğun ilgisiyle tamamlandı. Günün 6’ncı koşusunda izleyiciler son metreye kadar süren büyük bir heyecan yaşattı.

5 safkan İngiliz atının kıyasıya mücadele ettiği yarışta, Tor Gold, Exspress, Storm Blood, Etsuko ve Secret İmage isimli safkanlar 2200 metre çim pistte üstün performans sergiledi. Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve belediye meclis üyeleri de Başkentli yarış severlerle birlikte yarışı izledi.

Başkanlık Koşusu’nda zafer Storm Blood’un 1

Storm Blood Yenimahalle Belediye Başkanlığı Koşusu’nda Zafere Ulaştı

Büyük rekabetin yaşandığı Yenimahalle Belediye Başkanlığı Koşusu’nu, jokey Ayhan Kurşun’un bindiği 3 numaralı Storm Blood birinci olarak tamamladı. Yarışta, 4 numaralı Etsuko ikinci, 1 numaralı Tor Gold üçüncü ve 2 numaralı Exspress ise dördüncü sırada yer aldı.

Storm Blood’un zaferi sonrası düzenlenen törende, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras, birincilik plaketini atın sahibi Gülün Albayrak’a takdim ederek tebriklerini iletti.

Başkanlık Koşusu’nda zafer Storm Blood’un
Yorum Yap