1. Haberler
  2. Yerel
  3. Başkan Zeyrek: Çalışmaları birlik beraberlik içerisinde yapacağız

Başkan Zeyrek: Çalışmaları birlik beraberlik içerisinde yapacağız

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkanı Musa Semih Balaban ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a iadei ziyarette bulundu. Zeyrek, “Hem belediyecilik hem de vatandaşa hizmet anlamında elimizden gelen tüm çalışmaları birlik beraberlik içerisinde yapacağız” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, ilk olarak Yunusemre Belediye Başkanı Musa Semih Balaban’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Zeyrek’e Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste ile Başkan Danışmanı Demirhan Gözaçan eşlik etti. Yunusemre Belediye Başkanı Musa Semih Balaban; Yardımcıları Mehmet Mesut Doğan, Emine Özge Arslan, Haydar İzci, Ali Kuyumcu ve Yusuf Ataç ile birlikte Başkan Zeyrek’i karşıladı.

Başkan Zeyrek: Çalışmaları birlik beraberlik içerisinde yapacağız 1

“Takım kaptanı olarak güzel bir ekip liderliği yapıyor”

Başkan Zeyrek’i ağırlamaktan dolayı mutluluğunu ifade eden Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, şu ifadelere yer verdi: “Başkanımızı belediyemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bu başarıda onun da çok büyük rolü var. 14 belediyemizin takım kaptanı olarak güzel bir ekip liderliği yapıyor. Gelir gelmez güzel işlere imza attı. Suda indirim konusunda verdiği sözü de tuttu. Biz de kendisi ile bu yolu yürüyeceğiz. Nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”

“75 yıllık bir umudu yeşertmenin mutluluğunu yaşıyorum”

Üstlendikleri sorumluluğun bilinci ile hareket ettiklerini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Bu, Manisa’m için özlenen bir tabloydu. 75 yıllık bir umudu yeşertmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu başarı, tüm başkanlarımızın birlikteliği ile kazanılmış bir başarıdır. En önemlisi bizlere güvenen Genel Başkanımızın memleketi olması, Manisa’mızın ülkemiz üzerindeki başarısın da bir göstergesi oldu. Onun temsiliyeti bizler ve sizler için de çok önemli. Kendisini de mahcup etmeyecek şekilde hem belediyecilik hem de vatandaşa hizmet anlamında elimizden gelen tüm çalışmaları birlik beraberlik içerisinde yapacağız” diye konuştu.

Başkan Zeyrek: Çalışmaları birlik beraberlik içerisinde yapacağız

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.