1. Haberler
  2. Yerel
  3. Başkan Tugay, Lefkoşa Belediye Başkanı Harmancı’yı Ağırladı

Başkan Tugay, Lefkoşa Belediye Başkanı Harmancı’yı Ağırladı

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’nın Belediye Başkanı Mehmet Harmancı’yı Egemenlik Evi Başkanlık Ofisi’nde ağırladı. Görüşmede, İzmir ve Lefkoşa’nın kardeş kent olarak yapabilecekleri iş birlikleri ele alındı.

Başkan Tugay, Lefkoşa Belediye Başkanı Harmancı’yı Ağırladı 1

Başkan Tugay, iki kardeş kent arasında her türlü iş birliğine açık olduklarını belirterek, “İzmir’in kardeş kenti Lefkoşa ile geliştirilecek iş birlikleri konusunda son derece istekliyiz. Kültürel açıdan da birbirine yakın olan şehirlerimizin dayanışma ile gelişmesi için yapılabilecek çalışmaları değerlendirdik ve önerilerimizi paylaştık,” dedi.

Başkan Tugay, Lefkoşa Belediye Başkanı Harmancı’yı Ağırladı 2

Ziyarete Lefkoşa Belediyesi meclis üyeleri de katılırken, Başkan Harmancı iki şehir arasındaki iş birliğini daha da ileriye taşımak istediklerini vurguladı. Harmancı, “İzmir ve Lefkoşa’nın dayanışma içerisinde hem Türkiye hem de Kıbrıs halklarına nasıl daha müreffeh bir hayat bırakacağını birlikte ele almak istiyoruz. İki kentin güzel bir örnek teşkil edeceğini düşünüyoruz. Sizlerle bu ilişkiyi ilerletebileceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Tugay, Lefkoşa Belediye Başkanı Harmancı’yı Ağırladı
Yorum Yap