1. Haberler
  2. Yerel
  3. Başkan Tugay, Karşıyaka’da Koordinasyon Toplantısı Düzenledi

Başkan Tugay, Karşıyaka’da Koordinasyon Toplantısı Düzenledi

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçelerde başlattığı koordinasyon toplantılarına Karşıyaka’da devam etti. Başkan Tugay, kenti ortak akılla yönetme ve sorunları yerinde analiz etme hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiği toplantılarda, Karşıyaka İskelesi’nin yenilenmesi konusunun gündemlerinde olduğunu belirtti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın onayı alındıktan sonra iskeleyi yeniden yapmayı planladıklarını açıkladı.

Karşıyaka’da İlçenin Sorunları ve Projeler Masaya Yatırıldı

Karşıyaka Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Dr. Cemil Tugay’ın yanı sıra Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı ve birçok üst düzey yetkili katıldı. Toplantıda, Karşıyaka’nın mevcut sorunları, yürütülen projeler ve gelecekte yapılacak çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı.

Karavan Otoparkı İçin Yer Seçimi Çalışmaları Başlıyor

Toplantıda Karşıyaka’da karavan park yeri ihtiyacına değinen Başkan Tugay, İzmir genelinde karavan otoparklarının sayısını artırma çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı ve İnciraltı Terminali’nde karavan otoparkları oluşturduklarını belirten Tugay, Karşıyaka’da da uygun bir yer belirleyeceklerini söyledi. Bu yer seçiminde hem karavan sahiplerinin araçlarını güvenle park edebilecekleri hem de çevrenin olumsuz etkilenmeyeceği bir düzenleme yapacaklarını vurguladı.

“Karşıyaka İskelesi’nin yenilenmesi gündemde”

Karşıyaka İskelesi’nin yenilenmesi ile ilgili halktan gelen taleplere de değinen Başkan Tugay, “Bunun için Türkiye Denizcilik İşletmeleri ile görüşeceğiz. Uzlaşı sonrası Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan da gerekli onayı aldıktan sonra iskeleyi yeniden yapmayı planlıyoruz” dedi.

Ünsal: Büyükşehir’in desteği önemli

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, desteklerinden ötürü Başkan Tugay’a teşekkür ederek,  “Karşıyaka’yı daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir, daha temiz, doğa ile iç içe bir kent haline getirmek için tüm personelimle özveriyle çalışıyoruz. Hem yeni projeler üretiyor hem de başkanlığınız döneminden devam eden projeleri sahiplenerek sürdürüyoruz. Hedeflerimize ulaşma yolunda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri çok önemli. Ortak akılla yönetim anlayışı ile başlattığınız koordinasyon toplantılarının sağladığı fayda ve ulaştığı başarı ilk andan itibaren hissediliyor. Başkanımız Dr. Cemil Tugay’ın şahsında destek olan tüm bürokrat ve personele teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Tugay, Karşıyaka’da Koordinasyon Toplantısı Düzenledi
Yorum Yap