1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Başkan Tugay: “Bizler Cumhuriyet’i kuran partinin mirasçılarıyız”

Başkan Tugay: “Bizler Cumhuriyet’i kuran partinin mirasçılarıyız”

featured
service

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı koordinasyonunda iki günlük değerlendirme toplantısı için kente gelen CHP Ege Bölgesi İl Başkanları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı Egemenlik Evi’nde ziyaret etti. Ziyarette Ege’nin 8 ilinin CHP’li belediye başkanları bir araya geldi.

Başkan Tugay “Bu başarıyı adeta taçlandırır gibi bir arada olmak çok güzel. Bu yolun devamının gelmesini, bu başarıların daha da artmasını istiyoruz. Bizler Cumhuriyet’i kuran partinin mirasçılarıyız” dedi. 

Ziyarete CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı ve CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan katıldı.  

“BU BAŞARILARIN DAHA DA ARTMASINI İSTİYORUZ”

Ziyarette konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ege Bölgesi’nde CHP’li belediye başkanlarının hepsini tebrik ederek, “Bu başarıyı adeta taçlandırır gibi bir arada olmak çok güzel. Her şeyden önce bu yolun devamının gelmesini, bu başarıların daha da artmasını istiyoruz. Hayatım boyunca ülkemizin aydınlık, demokratik, çağdaş bir ülke olması için mücadele etmeye inandım. Ülkesini seven, Cumhuriyet’e inanan insanlarız. Cumhuriyet’i kuran partinin mirasçılarıyız. Dolayısıyla farklı konumlarda, farklı görevlerde bulunarak bu parçası olduğum mücadelenin bugün geldiği nokta, hepimiz için çok anlamlı ve geleceğe dair ümit verici” diye konuştu. 

“ORTAK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

Ege Bölgesi illerinin birbiriyle iç içe geçmiş kültürel bir dokuya sahip olduğunu belirten Tugay, “Ege Bölgesi’nin insanı vatanseverdir, Cumhuriyetçidir, Atatürkçüdür. Bunların hepsi bizim de değerlerimiz. Böylesine benzer iller olarak bir arada olmak gücümüze güç katacaktır” dedi. Tugay, Ege’deki illerle koordinasyon içinde olunacağını ve ortak çalışmalar yapılacağını vurguladı.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum da Egeli başkanlar adına yaptığı konuşmada, “Ege bu seçimde farkını ortaya koydu. Yerel iktidar, genel iktidarın habercisidir şiarıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok verimli toplantılar yapıyoruz. Sizlerin de görüşünü almak için buradayız ve tüm başkanlarım adına tekrar sizi tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Tugay: “Bizler Cumhuriyet’i kuran partinin mirasçılarıyız”