1. Haberler
  2. Yerel
  3. Başkan Subaşı SODEMSEN Genel Kurul Üyeliğine Seçildi

Başkan Subaşı SODEMSEN Genel Kurul Üyeliğine Seçildi

featured
service

Bilecik ve Bilecik Belediyesi’ni birçok önemli platformda en iyi şekilde temsil eden Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN)’in Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Ankara’da Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilen toplantıda, Başkan Subaşı ve Milletvekili Yaşar Tüzün, meslektaşlarıyla bir araya geldi.
Birçok ilden milletvekili ve belediye başkanının olduğu toplantıda Başkan Subaşı, Bilecik ve Bilecik Belediyesi hakkında meslektaşlarıyla bilgi ve fikir paylaşımında bulundu.

BELEDİYE BAŞKANI MELEK MIZRAK SUBAŞI:
‘’ŞEHRİMİZİ HER ALANDA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’
Gerçekleştirilen olağanüstü kongre ve üyeliğe seçimi hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Başkan Subaşı, ‘’Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) Üçüncü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na katıldım. Yapılan seçimlerde SODEMSEN Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine seçilerek şehrimizi her yerde en iyi şekilde temsil etmeye devam etmekten onur duyuyorum. Hem şehrimiz hem de sendikamız için çok güzel işlere hep birlikte imza atacağız.’’ İfadelerini kullandı.

Başkan Subaşı SODEMSEN Genel Kurul Üyeliğine Seçildi