1. Haberler
  2. Gündem
  3. Başkan Palancıoğlu’ndan yepyeni uygulama: Mobil Başkan

Başkan Palancıoğlu’ndan yepyeni uygulama: Mobil Başkan

featured
service

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) – Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu, vatandaşlarla daha etkili iletişim kurabilmek amacıyla yeni bir uygulama olan “Mobil Başkan”ı tanıttı. Bu uygulama sayesinde vatandaşlarla yüz yüze görüşmeler gerçekleştirilerek talep ve önerilerin daha hızlı bir şekilde değerlendirilmesi hedefleniyor.

İlk Buluşma Anafartalar Mahallesi’nde

Başkan Palancıoğlu, Mobil Başkan uygulamasının ilk etkinliğinin 27 Haziran Perşembe günü Anafartalar Mahallesi’nde gerçekleşeceğini duyurdu. Saat 17.00’de Belsin Kürsü Durağı Latif Başkal Camii önünde gerçekleşecek etkinliğe tüm mahalle sakinleri davetli. Başkan, vatandaşlarla çay içip sohbet ederek talepleri dinleyecek ve çözüm için hızlı aksiyonlar alacak.

Mobil Başkan Uygulaması Hakkında

Başkan Palancıoğlu, Mobil Başkan uygulamasının vatandaşların belediyeye ulaşımını daha kolay hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Haftanın belirli günlerinde farklı mahallelerde gerçekleştirilecek etkinliklerle vatandaşlarla daha yakın temas kurulacak. Yer ve zaman bilgileri SMS ile vatandaşlara iletilerek katılımın sağlanması planlanıyor.

Başkan Palancıoğlu’ndan yepyeni uygulama: Mobil Başkan
Yorum Yap