1. Haberler
  2. Yerel
  3. Başkan Mandalinci’den Gümbet ve Bitez Mahallelerine Ziyaret

Başkan Mandalinci’den Gümbet ve Bitez Mahallelerine Ziyaret

featured
service

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bodrum’un farklı mahallelerine incelemeler yapmak ve vatandaşlarla temasta bulunmak üzere ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Gümbet ve Bitez mahallelerinde saha çalışması yapan Başkan Mandalinci, Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldızhan, Gümbet Mahalle Muhtarı Ali Haydar Mahsur, Bitez Mahalle Muhtarı Seda Özgüçlü, bölge meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Mandalinci, Gümbet Dolgu Alanından başladığı çalışmalarında, özellikle dilenciler ve yeşil alanları düzensiz kullanan vatandaşlardan kaynaklanan olumsuzlukları yerinde inceledi. Bölgedeki dere yataklarında oluşan kötü görüntülerin çözümü için çöp kapanı yapılması talimatını veren Mandalinci, Asarlık Mevkiine kadar olan sahil şeridinde çalışmalarını sürdürdü.

Bitez’de Vatandaş ve Esnafla Buluşma

Gümbet ziyaretinin ardından Bitez’e geçen Başkan Mandalinci, sahil şeridinde esnaf, vatandaş ve turizmcilerle sohbet etti. Bitez’deki dere yatakları konusunda MUSKİ yetkilileriyle görüşmeler yapan Mandalinci, bölgedeki sorunların çözümü için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Bitez Halk Plajı’nda bu sezon konulan şezlonglar dolayısıyla vatandaşlardan olumlu tepkiler alan Başkan Mandalinci, halk plajlarındaki şezlong sayılarının artırılacağını ifade etti. Ayrıca, ziyaretlerinde muhtarlardan gelen talep, öneri ve şikayetleri dinleyerek gerekli talimatları verdi. Başkan Mandalinci’nin saha çalışmaları, Bodrum’un diğer mahallelerinde de sürecek.

Başkan Mandalinci’den Gümbet ve Bitez Mahallelerine Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.