1. Haberler
  2. Çankaya
  3. Başkan Güner’den İlçelere Ziyaret

Başkan Güner’den İlçelere Ziyaret

featured
service

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, uzun yıllardan sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimine geçen Etimesgut ve Mamak Belediyelerini ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında, Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ile bir araya gelen Başkan Güner, her iki belediye başkanını da tebrik etti.

Hüseyin Can Güner, aynı zamanda CHP Mamak İlçe Başkanlığı görevine seçilen Ali Rıza Erdek’i de ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Bu ziyaretler sırasında belediye başkanları ile bir süre sohbet eden Güner, kent için iş birliği içerisinde yapacakları çalışmaları değerlendirdi.

Başkan Güner’in bir sonraki durağı Elmadağ Belediyesi oldu. Burada, yeniden belediye başkanlığı görevine seçilen Adem Barış Aşkın’ı ziyaret eden Güner, belediye binasında konuk oldu. Ziyaretler hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Güner, “Kentimiz için iş birliği içerisinde yapacağımız çalışmaları konuştuğumuz güzel sohbetleri ve misafirperverlikleri için belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Güner’den İlçelere Ziyaret
Yorum Yap