1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Şentepe, yatırımlarla değerine değer kattı

Şentepe, yatırımlarla değerine değer kattı

featured
service

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe bölgesinin önemli bir ihtiyacını karşılayan Şentepe Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’ni ziyaret etti. Mart ayında hizmete açılan ve içerisinde çok amaçlı salon, YENİMEK Kurs Merkezi, kütüphane, destek eğitim merkezi, zabıta noktası, semt birimi ve kafeterya bulunan tesiste vatandaşlarla bir araya gelen Yaşar, bölgeye değer katan bu tesisin önemine vurgu yaptı.

Hizmetler Her Mahalleye Ulaşmaya Devam Ediyor

Başkan Fethi Yaşar, Yenimahalle’nin her köşesine eşit hizmet götürme hedefini yineleyerek, “Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz. Amacımız ilçemizi eğitim, sanat, spor gibi birçok alanda geliştirmek ve tüm çocuklarımızın eşit şartlarda eğitim almasını sağlamaktı. Bunu başardık. Hizmetlerimizi her mahallede sürdürmeye devam edeceğiz. Alt ve üst yapısıyla güçlü hale getirdiğimiz Yenimahalle, artan yatırımlarla vatandaşların yaşam memnuniyetini arttırdığı bir ilçe olmayı sürdürecek” dedi.

Gençlerin Eğitimi İçin Büyük Destek

Ziyaret sırasında Başkan Yardımcıları Naki Demir ve Ferudun Güngör de Başkan Yaşar’a eşlik etti. Yaşar, destek eğitim merkezinde ücretsiz eğitim alan ve kütüphanede ders çalışan öğrencilerle buluşarak gençlerle sohbet etti. Öğrencilere, “Sizler Türkiye’nin aydınlık geleceğisiniz” diyen Yaşar, dershanelerin kapatılmasıyla maddi durumu yetersiz olan ailelerin çocuklarının eğitimden mahrum kalmaması için belediyenin sorumluluk aldığını belirtti.

Yaşar, “Dershaneler kapatıldı, etüt merkezi oldu. İstenen ücretler çok uçuk rakamlar. Bu yüzden maddi durumu yetersiz olan ailelerin çocukları eğitimden mahrum kalmasın diye taşın altına elimizi koyduk. Her yıl binlerce çocuğumuzu destek eğitim merkezlerimizde sınavlara hazırlıyoruz. Bu sene merkezlerimizde liseye ve üniversiteye hazırlanan çocuklarımız büyük bir başarı gösterdi. Bazıları Türkiye’nin en iyi üniversitelerine girme şansını yakaladılar. Hepinizle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Şentepe, yatırımlarla değerine değer kattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.