1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Başkan Fethi Yaşar, Köylü ve El Emeği Pazarı’nda Üreticilere Destek Verdi

Başkan Fethi Yaşar, Köylü ve El Emeği Pazarı’nda Üreticilere Destek Verdi

featured
service

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Kapalı Semt Pazarı’nda kurulan Köylü ve El Emeği Pazarı’nı ziyaret ederek tezgahları gezdi ve alışveriş yaptı. Tarlalarında yetiştirdikleri ürünleri gelire dönüştürmek isteyen vatandaşlar için kurulan pazarda esnafla sohbet eden Başkan Yaşar, her zaman üreticinin yanında olduklarını belirtti.

“Üreticinin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”

Başkan Fethi Yaşar, pazar ziyaretinde yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana üreticilere destek sağladıklarını vurgulayarak, “İlçemizde göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman üreticinin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi. Yaşar, pazarda tezgah açan vatandaşlara hayırlı işler dileyerek, Yenimahallelilerle de keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Yenimahalleliler Doğal Ürünlere Uygun Fiyatla Ulaşıyor

Proje kapsamında, yerinde üretim yapan binlerce vatandaşa ürünlerini sergileme imkanı sunduklarını ifade eden Yaşar, “Vatandaşlarımız ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiriyor. Bu süreçte üreten yurttaşımızın her zaman yanında olacağız. Kurduğumuz köylü pazarlarında üreticilerimiz yetiştirdiği organik ürünleri sergileme fırsatını buluyor. Bu sayede hem üreten vatandaşımız kazanıyor hem de Yenimahalle sakinleri doğal ürünleri uygun fiyata tüketebiliyor” diye konuştu.

Her Hafta Üç Farklı Noktada Organik Pazarlar

Köylü ve El Emeği Pazarı projesi çerçevesinde, vatandaşlar her Cuma Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri’nde, her Pazar Ata Mahallesi Semt Pazarı’nda ve her Salı günü Batıkent Batı Sitesi Semt Pazarı’nda köylüler tarafından yetiştirilen organik sebze ve meyveler ile el emeği ürünleri satın alabiliyor. Başkan Yaşar’ın öncülüğünde hayata geçirilen bu proje, hem üreticilere gelir kaynağı sağlıyor hem de ilçe sakinlerine sağlıklı ve uygun fiyatlı ürünler sunuyor.

Başkan Fethi Yaşar, Köylü ve El Emeği Pazarı’nda Üreticilere Destek Verdi
Yorum Yap