1. Haberler
  2. İzmir
  3. Başkan Cemil Tugay: Bizi eleştirmekten çekinmeyin

Başkan Cemil Tugay: Bizi eleştirmekten çekinmeyin

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir’in ilçelerinde düzenlediği koordinasyon toplantılarına Selçuk’ta devam etti. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, ulaşım, altyapı, ilaçlama ve yol çalışmaları gibi pek çok konuda iş birliğinin önemine vurgu yapıldı.

Toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı, Genel Sekreter Yardımcıları Şükran Nurlu, Ertuğrul Tugay, Zeki Yıldırım, Çağatay Güç, ESHOT Genel Müdürü Turgay Bozoğlu, İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, İzmir Planlama Ajansı Başkanı Koray Velibeyoğlu ve Selçuk Belediyesi bürokratları katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Tugay, “İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyacınız olan her konuda elimizden geleni yapmaya hazırız. Ortak çalışma kültürünü geliştirmemiz lazım. Bizi eleştirmekten de çekinmeyin” dedi. Tugay, Selçuk’un turistik sahili Pamucak’ta daha fazla temizlik ve düzenleme çalışmalarının yapılacağını belirtti.

Sinekle Mücadelede Dijital Sistem

Sinekle mücadele konusuna da değinen Tugay, dijital uygulamalarla üreme noktalarını tespit edip ilaçlama yapacaklarını belirtti. “Şu anda hem şikayetlerin haritalandırılması ve buna göre kaynağın bulunması, hem de kaynakların düzenli ilaçlanması için bir sistem kurmak üzere çalışma yapılıyor. Bu tür şeylerde ortak veri tabanı kullanmamız lazım. Aynı uygulamaya hem sizin hem bizim veri girmemiz lazım” dedi.

Başkan Cemil Tugay: Bizi eleştirmekten çekinmeyin 1

İZBETON Güçleniyor, Sosyal Konut Projeleri Geliyor

Toplantıda ayrıca, İZBETON’un güçlendirilerek kurumların yaptığı kazılarda hızlı müdahale edileceği ve sosyal konut projelerine ağırlık verileceği açıklandı. Tugay, “Bu dönem olabildiğince fazla sosyal konut yapmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Torbalı-Selçuk hattındaki İZBAN bekleme sürelerinin iyileştirilmesi ve ulaşım sistemlerinin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ise, “Birlikte yol yürüyecek olmak çok keyifli olacağa benziyor. Herkesin birbirinden haberdar olmasını çok kıymetli buluyoruz. Şu anda bir koordinasyonu tutturduk. Caddelerle ilgili çok güzel tepkiler alıyoruz. Çok teşekkür ederim başkanım. Müthiş bir dönem başlattığınız için” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Cemil Tugay: Bizi eleştirmekten çekinmeyin
Yorum Yap