1. Haberler
  2. Yerel
  3. Başkan Büyükkılıç’tan Kayserispor’a Destek Çağrısı

Başkan Büyükkılıç’tan Kayserispor’a Destek Çağrısı

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Trendyol Süper Lig’in yeni sezonunda evinde Net Global Sivasspor’u ağırlayacak olan Bellona Kayserispor’a destek çağrısında bulundu. Başkan Büyükkılıç, tüm Kayserilileri RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak olan bu önemli maça davet ederek, taraftara ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacağını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl Kayserispor’u yalnız bırakmayan ve şehirdeki desteği artıran Başkan Büyükkılıç, bu sezon da sarı kırmızılı takıma olan desteğini sürdürüyor. Anadolu Derbisi olarak nitelendirilen Sivasspor maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, “Süper Lig’de şehrimizin markası olan Bellona Kayserispor’umuzu yeni sezonda da yalnız bırakmayacağız. Taraftarımızın desteği, takımımız için çok önemli. Gelin, hep birlikte stadı dolduralım ve takımımıza güç verelim,” dedi.

Başkan Büyükkılıç, ligin ilk haftasını BAY geçen Kayserispor’un, 17 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15’te Net Global Sivasspor’u konuk edeceği maçta, stadın dolup taşmasını arzu ettiklerini belirterek, “Hibrit çim sistemi ve yenilenen tribünlerimizle Bellona Kayserispor’umuzu büyük bir heyecanla bekliyoruz. Yedek kulübelerinden takım alanlarına kadar her detayı titizlikle hazırladığımız stadyumumuzda, sarı kırmızı sevdamıza gelin hep birlikte destek olalım,” diye konuştu.

Taraftara Ücretsiz Tramvay Desteği

Maça gelecek tüm Kayserililere ulaşım kolaylığı sağlanacağını da vurgulayan Başkan Büyükkılıç, tramvaylarda taraftara ücretsiz ulaşım desteği sunulacağını açıkladı. Passolig kartı olan Bellona Kayserispor taraftarlarının, 17.00 ile 22.00 saatleri arasında tramvayları ücretsiz kullanabileceklerini belirten Büyükkılıç, “Cumartesi günü Sivasspor ile oynayacağımız sezonun ilk maçında, başta Kapalı Kale olmak üzere siz büyük Kayserispor taraftarımızı bekliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç’tan Kayserispor’a Destek Çağrısı
Yorum Yap