1. Haberler
  2. Yerel
  3. Başkan Büyükkılıç Öğrencilerle Buluştu

Başkan Büyükkılıç Öğrencilerle Buluştu

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin restore ederek gençlerin eğitimi için tahsis ettiği tarihi Talas Gençlik Merkezi, onlarca öğrenciye kapılarını açarken, farkındalık etkinlikleriyle de dikkat çekiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın özel önem verdiği bu merkez, birebir aktif öğretmenler eşliğinde öğrencilere hizmet sunuyor ve gençlere birçok branşta bütünleşik bir eğitim programı sağlıyor.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Talas Gençlik Merkezi’nde eğitim gören gençlerle bir araya gelerek, onların eğitim süreçlerine yakından tanıklık etti. Merkez bahçesinde gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, tecrübe, bilgi ve görüşlerini paylaşırken, öğrencilere kariyerlerinde yardımcı olacak önemli nasihatlerde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, sınıfları da gezerek öğrencilere derslerinde başarı temennisinde bulundu. Sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdiği gençlere, donanımlı, eğitimli ve özgüvenli bireyler olarak yetişmeleri için gösterdikleri gayreti vurguladı.

Başkan Büyükkılıç Öğrencilerle Buluştu
Yorum Yap