1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Başkan Beşikçioğlu’ndan Taksici Esnafına Ziyaret

Başkan Beşikçioğlu’ndan Taksici Esnafına Ziyaret

featured
service

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, yerel esnafla temaslarına devam ediyor. Son olarak, Etimesgut Belediye taksi durağını ziyaret eden Beşikçioğlu, taksici esnafıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Her fırsatta vatandaşlar ve esnafla buluşmayı önemsediğini belirten Başkan Beşikçioğlu, “Göreve başladığım ilk günden buyana her zaman sahaya inerek vatandaşımız ve esnafımız ile bir araya geliyorum. Çünkü esnaf ve vatandaşımızın karşılaştığı zorluklara destek olabilmek adına sorunlarını, talep ve isteklerini birebir onlarla bir araya gelerek ilk ağızdan dinlemenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Başkan Beşikçioğlu’ndan Taksici Esnafına Ziyaret 1

Beşikçioğlu, özellikle taksici esnafının şehri iyi tanıyan ve her an sahada olan bir kesim olduğuna dikkat çekerek, “Saat mefhumu gözetmeksizin direksiyon başında hizmet veren taksici esnaflarımız her sokağa ve caddeye hâkim oluşları ve aralarındaki hızlı iletişim ağından ötürü bizlerin de gözü kulağı durumundalar. Bugün onlarla birlikte duraklarında bir araya geldim ve her birini tek tek dinleyerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Her birine hayırlı bol kazançlar diliyorum” diye ekledi.

Başkan Beşikçioğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren taksici esnafı ise, “Başkanımız her fırsatta vatandaşı ve esnafı ile bir araya gelerek sohbet ediyor. Biz taksici esnaflarını unutmayan ve bizlerle yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Erdal Beşikçioğlu’na ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Beşikçioğlu’ndan Taksici Esnafına Ziyaret
Yorum Yap