1. Haberler
  2. Gündem
  3. Barış Yarkadaş’ın Fatih Altaylı ile İlgili İddiaları Yalanlandı

Barış Yarkadaş’ın Fatih Altaylı ile İlgili İddiaları Yalanlandı

featured
service

Gazeteci Barış Yarkadaş’ın, Fatih Altaylı hakkında öne sürdüğü iddialar, olayın diğer tanığı Ahmet Tezcan tarafından yalanlandı. Yarkadaş, Güneş Gazetesi’nde stajyer olduğu dönemde yaşandığını belirttiği bir olayı aktararak, Altaylı’yı eleştiren ifadeler kullanmıştı. Ancak Ahmet Tezcan, Yarkadaş’ın anlattığı olayın detaylarını anlatarak Altaylı’nın tamamen farklı bir tutum sergilediğini belirtti.

Barış Yarkadaş, yaptığı açıklamada, “Güneş Gazetesi’nde stajyer öğrenciydim. Gazete ciddi bir mali krizdeydi ve yönetim maaş ödeyemiyordu. Ahmet Tezcan, Altaylı’nın da bulunduğu patron katına çıktı ve Fatih’e, ‘Bir arkadaşımızın çocuğu oldu. Çocuğuna süt alamıyor, ona biraz para verin süt alabilsin’ dedi. Fatih ise, ‘Ne yapayım, ben de kedime süt alamıyorum’ cevabını verdi. Fatih işte budur…” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardından, olayın diğer tanığı olan Ahmet Tezcan, Yarkadaş’ın iddialarına yanıt vererek, olayın gerçekte nasıl yaşandığını anlattı. Tezcan, “Barış, olayları biraz yanlış hatırlıyorsun. ‘Bebeğe süt alacak’ diyen kişi arkadaşı değil, bendim. Fatih ise ‘Bana bir yerden 500 lira gelecek, onu dağıtacağız; bekle, 100 lirasını sana verelim’ dedi. Akşam 100 lirayı aldım. SMA mama eczanede 51, Tahtakale’de 49 liraydı; 2 kutu almak istiyordum.” şeklinde konuştu.

Tezcan, Altaylı’nın kendisine olumsuz bir yanıt vermediğini ve tam aksine, ailesinden birinin altınını bozdurup ihtiyacı olanlara dağıtmak üzere para getirdiğini belirterek, “Fatih böyle bir şey demedi; ailesinden birinin altınını bozdurup o parayı getirdi ve ihtiyacı olanlara dağıttı.” ifadelerini kullandı.

Barış Yarkadaş’ın Fatih Altaylı ile İlgili İddiaları Yalanlandı
Yorum Yap