1. Haberler
  2. Spor
  3. Barcelona, Young Boys’u Ağırlıyor

Barcelona, Young Boys’u Ağırlıyor

featured
service

Barcelona, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk iç saha mücadelesine hazırlanıyor. Katalan ekibi, salı günü Estadi Olímpic’te İsviçre temsilcisi Young Boys’u konuk edecek. Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Hansi Flick, “Young Boys ligde iyi bir başlangıç yapmamış olabilir, ancak güçlü oyuncuları var ve kontraataklarda oldukça etkili. Motiveler ve buna hazırlıklı olmalıyız.” dedi.

Flick, Young Boys’un hızlı ve güçlü oyuncularıyla kontraataklarda tehlikeli bir rakip olduğunu belirterek, geçtiğimiz hafta sonu Osasuna’nın hızlı hücumlarla Barcelona’ya zor anlar yaşattığını hatırlattı. El Sadar’da oynanan Osasuna maçını detaylı analiz ettiklerini ve hatalardan ders çıkardıklarını belirten Flick, kontrataklara karşı koymanın anahtarının “hataları en aza indirmek” olduğunu ifade etti. Alman teknik adam, “Topa sahip olarak ve oyun tarzımıza sadık kalarak bu zor rakibe karşı üstün gelebiliriz.” ifadelerini kullandı.

“Üç puan bizim için çok önemli”

Barcelona, Şampiyonlar Ligi’nde henüz puanla tanışamadı ve bu nedenle Young Boys karşısında kazanmak kritik öneme sahip. Hansi Flick, bu yeni formatta hiçbir takımın kaç puanın yeterli olacağını kestiremediğini belirterek “Bu formatta spekülasyon yapmak mümkün değil. Kaç puana ihtiyaç duyulacağı belirsiz, bu yüzden mümkün olan en fazla puanı toplamak gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Katalan ekibinde gözler, sakatlığı sonrası iyileşme sürecinde sona gelen Frenkie de Jong’da. Flick, Hollandalı yıldızın kadroya alınabileceğini ve maçın gidişatına göre birkaç dakika forma şansı bulabileceğini açıkladı.

Barcelona-Young Boys Şampiyonlar Ligi Maçı Ne Zaman?

Barcelona, salı akşamı saat 22:00’de Estadi Olímpic’te oynanacak karşılaşmada Young Boys’u mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’nde ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Barcelona, Young Boys’u Ağırlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.