1. Haberler
  2. Yerel
  3. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden Kadınlara Özel Savunma Teknikleri Atölyesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden Kadınlara Özel Savunma Teknikleri Atölyesi

featured
service

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, kadına yönelik fiziksel şiddete karşı kadınların savunma becerilerini artırmak amacıyla “Savunma Teknikleri Atölyesi” başlatıyor. Atölye kapsamında Balıkesirli kadınlara judo eğitimi verilecek ve dersler 22 Ekim Salı günü başlayacak.

Savunma Teknikleri Atölyesi için başvurular, 9 Ekim itibariyle alınmaya başlandı. Atölye ile kadınların kendilerini daha güvende hissetmeleri ve fiziksel şiddete karşı savunma becerilerini geliştirmeleri hedefleniyor. Kurs, uzman kadın antrenörler tarafından verilecek ve son başvuru tarihi 20 Ekim olarak belirlendi.

Kadınlar Artık Daha Güvende Olacak

Her hafta Salı ve Perşembe günleri, 20.00-21.00 saatleri arasında yapılacak olan eğitimler, 22 Ekim’de Şehit Turgut Solak Judo Salonu’nda başlayacak. 15-50 yaş aralığındaki tüm kadınların başvurabileceği kursta herhangi bir kontenjan sınırı bulunmuyor. Eğitimler sayesinde kadınlar, özgüvenlerini artıracak ve kendilerini korumak için gerekli savunma tekniklerini öğrenerek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden Kadınlara Özel Savunma Teknikleri Atölyesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.