1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Uraloğlu’ndan Instagram Açıklaması

Bakan Uraloğlu’ndan Instagram Açıklaması

featured
service

Türkiye’de Instagram’a erişim, 2 Ağustos itibarıyla engellenmişti. Konuyla ilgili olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya platformu Instagram yetkilileri ile bir görüşme yapılacağını belirterek, “Türkiye’nin haklı talepleri karşılanır, hassasiyetlerine saygı gösterilirse mesele zaten kendiliğinden hal yoluna girecektir.” dedi.

Sosyal medya platformu Instagram’a uygulanan erişim kısıtlaması hakkında bir açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Gelinen noktada, sosyal medya şirketlerinin çıkarlarına dokunan her hususta mafya gibi davrandıklarına bizzat şahit oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Uraloğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sosyal medya şirketleri adeta militanlaştılar. Gelinen noktada, sosyal medya şirketlerinin çıkarlarına dokunan her hususta mafya gibi davrandıklarına bizzat şahit oluyoruz. Amerika ve Avrupa’daki kurallara uyma noktasında gösterdikleri özeni, mesele Türkiye olunca bilinçli şekilde esirgiyorlar. Türkiye’nin haklı talepleri karşılanır, hassasiyetlerine saygı gösterilirse mesele zaten kendiliğinden hal yoluna girecektir.”

Bakan Uraloğlu’ndan Instagram Açıklaması
Yorum Yap