1. Haberler
  2. Dizi
  3. Bahar Dizisi 20. Bölüm Ne Zaman? Bahar’ın Hayatı Altüst Oluyor!

Bahar Dizisi 20. Bölüm Ne Zaman? Bahar’ın Hayatı Altüst Oluyor!

featured
service

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Bahar’ın hayatını altüst edecek olayların yaşanacağı 20. bölümde, aile içindeki dengeler tamamen değişecek. Bahar, ölümle burun buruna geldiği bu süreçte eşi Timur’un bilinmeyen yüzüyle karşılaşacak ve hayatını yeniden inşa etme çabasına girecek. Peki, dizinin yeni bölümünde neler olacak? Bahar ne zaman, hangi kanalda izleyiciyle buluşacak?

Bahar Dizisi 20. Bölüm Ne Zaman? Bahar’ın Hayatı Altüst Oluyor! 1

Bahar 20. Bölümde Neler Olacak?

Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte, Bahar’ın ölümle burun buruna geldiği bir süreçte, ailesinin ve özellikle eşi Timur’un farklı bir yüzüyle karşı karşıya kalacağı ortaya çıkıyor. Dışarıdan ‘kusursuz’ olarak görülen bu aile, Bahar’ın ani hastalığıyla birlikte bambaşka bir yapıya bürünüyor ve ailedeki tüm dinamikler değişiyor. Evren’in, Timur’un rakibi olarak devreye girmesiyle olaylar giderek karmaşık bir hal alıyor. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etme süreci ise zaman zaman trajikomik hikayelerle izleyicilere hem kahkaha hem de gözyaşı vaat ediyor.

Bahar Dizisi 20. Bölüm Ne Zaman? Bahar’ın Hayatı Altüst Oluyor! 2

Geçen Bölümde Yaşananlar

Son bölümde, Seren’in bir kutlama sırasında rahatsızlanmasıyla birlikte hamileliği açığa çıkmış ve başta Aziz Uras olmak üzere herkesi şok eden bu gelişme yaşanmıştı. Bu beklenmedik durum karşısında Umay, annesine gerçeği açıklayamamıştı. Seren’in ailesiyle ilgili endişelerini Bahar ile paylaşmasının ardından Bahar, Seren’in annesi Efsun ile tanışmaya gitmişti. Zor bir karaktere sahip olan Efsun, Bahar’ın savaşacağı yeni bir cephe açarak hikayeye dahil olmuştu.

Bahar, Aziz Uras’ın Seren’e evlenme teklif ettiği gecede, Evren ile ilk akşam yemeğine çıkma planı yapmış ancak bu heyecanlı an, kapıya gelen beklenmedik bir sürprizle gölgelenmişti. Şimdi ise Bahar, bu zor günlerin ardından ailesini yeniden toparlamaya çalışırken Evren ile Timur arasındaki gerilim artıyor.

Bahar Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Bahar, birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiren etkileyici bir yapım olarak öne çıkıyor. Dizide, Bahar karakterine hayat veren Demet Evgar’ın yanı sıra Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan ve Ecem Özkaya gibi isimler rol alıyor. Dizinin yapımını MF Yapım üstlenirken, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor ve senaryosunu Ayça Üzüm kaleme alıyor.

Bahar Hangi Gün Saat Kaçta?

Bahar dizisi, her Salı saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Bahar’ın yaşam mücadelesi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ederken, 20. bölümde neler yaşanacağı büyük bir merak konusu.

Bahar Dizisi’nin 20. bölüm fragmanını linki tıklayarak izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=nNlAaNfZzH8

Bahar Dizisi 20. Bölüm Ne Zaman? Bahar’ın Hayatı Altüst Oluyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.