1. Haberler
  2. Dizi
  3. Bahar Dizisi 17. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

Bahar Dizisi 17. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

featured
service

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar, yeni sezon ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. İlk bölümü 13 Şubat 2024’te yayınlanan dizi, Güney Kore yapımı Doctor Cha dizisinden uyarlanarak Türk izleyicisinin beğenisine sunulmuştu. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın yer aldığı medikal, komedi ve dram türündeki dizi, hem eğlenceli hem de duygusal sahneleriyle dikkat çekiyor.

Yeni sezonun ilk bölümü, yani 17. bölüm, dün saat 20.00’de ekranlara geldi. Bahar ve Timur’un riskli ameliyatının üzerinden geçen bir ayı konu alan bölüm, Bahar’ın hayatındaki büyük sırlar ve hastanedeki karmaşayı gözler önüne serdi. Dizinin bu sezonunda izleyicileri pek çok sürpriz beklerken, yeni başhekim Süreyya’nın gelişi Peran Vakfı Hastanesi’nde dengeleri altüst etti.

Bahar Dizisi 17. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman? 1

Bahar 17. Bölüm Özeti

Bahar’ın sağlık sorunlarıyla ilgili gelişmeler, yeni sezonda hikayenin merkezinde yer alıyor. Timur’un ameliyat sürecinde yaşanan olaylar, Bahar ve Evren’in hayatını derinden etkilerken, hastanede yaşanan çatışmalar izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatacak. Ayrıca, Bahar ve Evren’in herkesi şaşırtacak hamlesi, dizinin en çok merak edilen sahnelerinden biri olacak.

Demet Evgar’ın Bahar karakterine hayat verdiği dizide, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın yanı sıra Hatice Aslan ve Ecem Özkaya gibi başarılı isimler de yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt üstlenirken, senaryo Ayça Üzüm tarafından kaleme alınıyor. Yapımcılığını ise MF Yapım imzası taşıyan Bahar, salı akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri olmaya devam ediyor.

Bahar Dizisi Tekrarı Ne Zaman?

Dizinin yeni bölümünü kaçıranlar için tekrar yayın tarihi ise bugün (25 Eylül 2024). Dizinin ilk bölümünün tekrarı saat: 10:00’da ekranlara gelecek. Bahar, her hafta Salı günleri saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Ayrıca dizinin yeni sezonunun ilk bölümünü YouTube üzerinden de izleyebilirsiniz. Dizinin yeni sezonunun ilk bölümünü bu linki tıklayarak izleyebilirsiniz: https://youtu.be/xHCc0Zd3KQk?si=-A7Mmsy_MmBapTCZ

Bahar Dizisi 17. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.