1. Haberler
  2. Dizi
  3. Bahar Dizisi 14. Bölüm İzle! Son bölümde neler oldu?

Bahar Dizisi 14. Bölüm İzle! Son bölümde neler oldu?

featured
service

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi “Bahar”, 14. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizinin son bölümünde yaşanan olaylar, karakterlerin hayatlarını altüst etti.

Peran Hastanesi’nde çıkan yangın kontrol altına alınırken, Timur hem Rengin’in hem de Çağla’nın baskısı altında kaldı. Bahar, kararlı bir şekilde bir avukatla görüşmeye karar vererek Çağla’nın yardımıyla avukat Ayhan’la tanıştı. Ancak yangın görüntülerini inceleyen Seren, görüntülerde beklenmedik bir şeye tanık oldu. Bu durum dizinin ilerleyen bölümleri için büyük merak uyandırdı.

Hastanede yaşanan büyük kavgada Evren ve Timur karşı karşıya geldi. Bu kavga, Evren ve Bahar’ın ilişkisini sarsarken, Umay ve Parla arasındaki gerilim de iyice arttı. Nevra’nın ameliyatının ardından düzenlediği partide Bahar’ın yaptığı şok edici konuşma, herkesin dikkatini çekti.

Bölüm boyunca Bahar, ölümle burun buruna geldiğinde ‘kusursuz’ görünen ailesinin ve özellikle eşi Timur’un farklı bir yüzüyle karşılaştı. Bahar’ın ani hastalığı ailedeki tüm dinamikleri değiştirirken, Evren her anlamda Timur’un rakibi olarak öne çıktı. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etme çabası ise izleyicilere trajikomik hikayelerle umut vermeye devam etti.

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan ve Ecem Özkaya’nın başrollerini paylaştığı dizinin yapımını MF Yapım üstlenirken, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı “Bahar” dizisi, her Salı saat 20:00’de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bahar Dizisinin son böşümünü https://www.youtube.com/watch?v=qvBsU66dE6M linkinden izleyebilirsiniz.

Bahar Dizisi 14. Bölüm İzle! Son bölümde neler oldu?
Yorum Yap