1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Aydınfest Başlıyor! Gazapizm, Ceylan Ertem ve Stoutband Sahne Alacak

Aydınfest Başlıyor! Gazapizm, Ceylan Ertem ve Stoutband Sahne Alacak

featured
service

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncü kez düzenlenecek olan Aydınfest Gençlik Festivali, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında vatandaşlarla buluşmaya hazırlanıyor. Geçmiş yıllarda yüz binlerce kişiyi ağırlayan festival, bu yıl da Aydın Tekstil Park’ta 25-26-27 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek ve sevilen sanatçıları ücretsiz olarak Aydınlılarla buluşturacak.

Her yıl başta gençler olmak üzere 7’den 70’e herkesin ilgiyle takip ettiği Aydınfest, bu yıl da coşkulu kutlamalara sahne olacak. Festivalin ilk günü, ünlü sanatçılar Gazapizm, Ceylan Ertem ve Stoutband sahne alarak vatandaşlara müzik dolu anlar yaşatacak.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından kente kazandırılan Aydın Tekstil Park’ta düzenlenecek olan festivalin ikinci gününde ise Teoman ve Siyam sahne alacak. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, vatandaşlar için sevilen şarkıları seslendirecek.

Festivalin son gününde ise Dolu Kadehi Ters Tut, Şirket grubu ve sevilen sanatçı Emre Fel sahne alarak coşkuyu zirveye taşıyacak.

AydınFest Festival Takvimi

Görselde yer alan programa göre:

  • 25 Ekim: Gazapizm, Ceylan Ertem, Stoutband
  • 26 Ekim: Teoman, Siyam, Aydın BŞB Konservatuvarı
  • 27 Ekim: Dolu Kadehi Ters Tut, Emre Fel, Şirket, Color Party
Aydınfest Başlıyor! Gazapizm, Ceylan Ertem ve Stoutband Sahne Alacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.