1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Koray Aydın İYİ Parti’den İstifa Etti: Allah’a ısmarladık İYİ Parti

Koray Aydın İYİ Parti’den İstifa Etti: Allah’a ısmarladık İYİ Parti

featured
service

İYİ Parti’nin kurucularından Ankara Milletvekili Koray Aydın, “Ayrılıklar zor ve hüzünlüdür” diyerek partisinden istifa ettiğini açıkladı. Aydın, “Haksızlık ve hukuksuzluklar karşısında cesur insanlar olarak, İYİ Parti’yi büyük umut heyecan ve hayallerle; büyük emek, gayret ve fedakarlıklarla kurduk” dedi.

İYİ Parti’nin kurucularından ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Aydın, yaptığı paylaşımda, “Haksızlık ve hukuksuzluklar karşısında cesur insanlar olarak, İYİ Parti’yi büyük umut heyecan ve hayallerle; büyük emek, gayret ve fedakarlıklarla kurduk” ifadelerini kullandı.

Yaptığı uzun istişareler sonucunda istifa kararı aldığını belirten Aydın, “İYİ Partili dava arkadaşlarımla yaptığım uzun istişareler sonucunda; özetle ifade ettiğim gerekçelerle, Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili olduğum, belli dönemlerde önemli görevler üstlendiğim İYİ Parti’den üzülerek istifa ediyorum” dedi.

Aydın, mesajında İYİ Parti’nin mevcut Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na ve yönetimine başarılar diledi. İstifasını “Allah’a ısmarladık İYİ Parti” sözleriyle noktaladı.

Kaynak: İGFA

Koray Aydın İYİ Parti’den İstifa Etti: Allah’a ısmarladık İYİ Parti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.