1. Haberler
  2. Dizi
  3. Ayazın Sonu Güneş Dizisi Hangi Kanalda, Ne Zaman?

Ayazın Sonu Güneş Dizisi Hangi Kanalda, Ne Zaman?

featured
service

İki gencin bir cinayet girişimi sonucu kesişen ve değişen hayatlarını konu alan “Ayazın Sonu Güneş” dizisi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Ayazın Sonu Güneş dizisi hangi kanalda, ne zaman? İşte merakla beklenen dizinin detayları:

Ayazın Sonu Güneş Dizisi Konusu

“Ayazın Sonu Güneş”, dram ve aşk türündeki hikayesi ile ekranlara geliyor. Güneş, üniversiteden yeni mezun olmuş ve idealleri uğruna yurt dışına gitmeye hazırlanan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Ancak kardeşinin bir iftira sonucu hapse girmesi, Güneş’in hayatını alt üst eder. Bu olay, onu büyük ve köklü bir holdingin veliahtı olan Ayaz ile yollarını kesiştirir.

Ayaz, geçmişte yaşadığı travmalar nedeniyle kalbini buz tutmuş bir genç adamdır. Güneş’in kardeşini kurtarma çabası, onu tehlikeli bir oyuna sürükler. Bu oyunun kuralları, Güneş ve Ayaz arasında filizlenen aşkla birlikte değişir. Güneş’in varlığı, Ayaz’ın yıllardır buz tutmuş kalbini ısıtırken, hayat ikisine de acımasız yüzünü göstermekten çekinmez. Sırlar ve entrikalarla örülü bir yolculuğun içinde savaş veren Ayaz ve Güneş’in kurtuluşları da, esaretleri de aşk olacaktır.

Ayazın Sonu Güneş Dizisi Ne Zaman?

“Ayazın Sonu Güneş”, hafta içi her gün Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. İlk bölümüyle 22 Temmuz 2024’da Saat: 16:00’da yayınlanacak olan dizi, her gün saat 16.00’da ekranlarda olacak.

Ayazın Sonu Güneş Dizisi Oyuncuları

Başrollerde Birand Tunca (Ayaz) ve Hira Koyuncuoğlu (Güneş) yer alıyor. Ayaz karakteriyle Birand Tunca, karamsar ve sert yapısıyla dikkat çekerken, Güneş karakteriyle Hira Koyuncuoğlu, umut dolu ve kararlı bir genç kadını canlandırıyor.

Dizinin diğer oyuncuları arasında ise Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur, Gökçe Yanardağ, Necat Bayar, Birgül Ulusoy, Mutlunur Lafçı, Selim Makaroğlu ve Bülent Fil gibi isimler bulunuyor. Ayrıca genç yetenekler Dilara Gül Demiral, Suyumbige Dadalı, Elif Hilal Yalçın, Ahmet Can Nurman, Aysel Nur Cin, Elif Karagöz ve Batuhan Sel de dizinin kadrosunda yer alıyor.

Ayazın Sonu Güneş Dizisi Hangi Kanalda, Ne Zaman?
Yorum Yap