1. Haberler
  2. Dizi
  3. Ay Yapım’ın Yeni Dizisi “Leyla” Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Ay Yapım’ın Yeni Dizisi “Leyla” Ne Zaman, Hangi Kanalda?

featured
service

Ay Yapım, yeni sezonda izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni dizisi “Leyla”nın ilk tanıtımını yayınladı. Hilal Saral’ın yönetmenliğinde çekimleri süren “Leyla”, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Leyla Dizisi, ne zaman başlayacak, dizinin oyuncuları, hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Leyla Dizisi Oyuncuları

Dizinin başrollerinde genç yetenekler Cemre Baysel ve Alperen Duymaz yer alırken, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant gibi isimler de kadroya renk katıyor. Usta oyuncular Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt ise projeye deneyimleriyle damga vuracak.

Ay Yapım’ın Yeni Dizisi “Leyla” Ne Zaman, Hangi Kanalda? 1

İntikam Aşkla Sınanacak

“Leyla”, küçük yaşta annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan genç bir kadının trajik hikayesini konu alıyor. Babasının yeniden evlenmesiyle hayatı altüst olan Leyla, üvey annesi Nur tarafından bir çöplüğe terk edilir. Yıllar sonra zorlu sınavlardan geçen Leyla, Nur’dan intikamını almak için geri döner. Dizi, Leyla’nın hayatını mahveden üvey annesine karşı vereceği mücadeleyi ve intikam arayışında aşkla sınanacağı duygusal yolculuğu ekranlara taşıyacak.

Ay Yapım’ın Yeni Dizisi “Leyla” Ne Zaman, Hangi Kanalda? 2

Sürprizlerle Dolu Bir Hikaye

Ay Yapım’ın büyük bir özenle hazırladığı “Leyla”, sadece güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle değil, aynı zamanda izleyiciyi şaşırtacak sürprizleriyle de merak uyandırıyor. Genç ve usta oyuncuların buluştuğu bu yeni dizi, çok yakında NOW’da izleyicilerle buluşacak.

“Leyla”, intikam ve aşkın bir arada işlendiği bu dramatik hikaye ile izleyenlere duygu dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Ay Yapım’ın Yeni Dizisi “Leyla” Ne Zaman, Hangi Kanalda?
Yorum Yap