1. Haberler
  2. Spor
  3. Atletico Madrid-Real Madrid Derbisi! Arda Güler Forma Giyecek mi?

Atletico Madrid-Real Madrid Derbisi! Arda Güler Forma Giyecek mi?

Madrid derbisinde Atletico Madrid ve Real Madrid, La Liga'nın 8. haftasında karşı karşıya geliyor. Ev sahibi Atletico, 15 puanla 3. sırada yer alırken, 17 puana sahip Real Madrid ile zirve yarışını sürdürüyor. İki namağlup takımın karşı karşıya geleceği derbide heyecanlı bekleyiş sürüyor. Milli yıldızımız Arda Güler'in bu kritik mücadelede forma giyip giymeyeceği de merak ediliyor.

featured
service

Madrid derbisi için geri sayım başladı! İspanyol futbolunun iki dev ekibi, Atletico Madrid ve Real Madrid, La Liga’nın 8. haftasında karşı karşıya gelecek. Madrid şehri derbi atmosferine kilitlenmişken, iki kulüp de son hazırlıklarını sürdürüyor.

İki takımda ligde yenilgi yüzü görmedi

Ligin zirvesini yakından ilgilendiren bu karşılaşmada ev sahibi Atletico Madrid, 7 maçta aldığı 4 galibiyet ve 3 beraberlik ile 15 puanla 3. sırada bulunuyor. Zirve mücadelesini sürdüren konuk takım Real Madrid ise oynadığı 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 17 puanla namağlup ilerliyor. Ligde namağlup ilerleyen 3 takım bulunuyor. 7’de 7 yapan Barceolana ile Madrid’in ve İspanya’nın iki büyük kulübü Real Madrid ve Atletico Madrid’de La Liga’da şimdiye kadar mağlubiyet yüzü görmedi. Oynanacak olan karşılaşma bu açıdan da her iki takım için önem kazanıyor.

Atletico Madrid-Real Madrid Derbisi! Arda Güler Forma Giyecek mi? 1

Mbappé’nin sakatlığı Arda Güler’in forma şansını artırdı

Real Madrid’in Türk yıldızı Arda Güler, futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti, genç oyuncuya daha fazla süre vermek istediğini dile getirirken, Güler’in bu önemli karşılaşmada forma giyip giymeyeceği merak konusu. Mbappé’nin sakatlığı nedeniyle milli futbolcumuzun bu maçta forma şansı bulması bekleniyor. Güler, Real Madrid’in bu sezon oynadığı 7 karşılaşmanın 6’sında görev aldı, toplamda 240 dakika sahada kalmasına rağmen 90 dakikayı tamamlayamadı.

Atletico Madrid – Real Madrid derbisi, 29 Ağustos 2024 tarihinde saat 22:00’da S Sport + platformunda canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverlerin platforma üye olması gerekiyor.

Atletico Madrid-Real Madrid Derbisi! Arda Güler Forma Giyecek mi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.