1. Haberler
  2. istanbul
  3. Ataşehir’in Sorunları İçin İBB, Ataşehir İş Birliği

Ataşehir’in Sorunları İçin İBB, Ataşehir İş Birliği

featured
service

2008 yılında ilçe statüsüne kavuşan ve farklı ilçelerden gelen mahallelerden oluştuğu için çeşitli sorunlarla karşılaşan Ataşehir’in problemlerini çözmek amacıyla İBB ve Ataşehir Belediyesi yetkilileri arasında istişare toplantıları düzenleniyor.

lçenin sorunlarını masaya yatırmak üzere düzenlenen toplantılar, 25 Haziran’da Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy, İBB Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Atalık ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları ile Birim Müdürlerinin katılımıyla başladı.

İBB ve Ataşehir Belediyesi arasında düzenlenen toplantılar devam ederken, 26 Haziran’da İBB Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Akçabay ve İBB Sağlık Daire Başkanı Dr. Önder Yüksel Eryiğit, Ataşehir’de sağlık hizmetleri üzerine görüş alışverişinde bulundu. Bu görüşmeler sonrasında, Başkan Adıgüzel, “Hemşehrilerimize daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu. Toplantı ile ilgili konuşan Başkan Adıgüzel, “İlçemizin daha da gelişmesi ve komşularımızın memnuniyeti için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Bu hafta boyunca peş peşe düzenlenen toplantıların üçüncüsü, 27 Haziran günü İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin ve İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Sayın Ceyhun Avşar’ın katılımıyla gerçekleşti.  

Ardından son toplantı ise; İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Enif Yavuz Dipşar ve Sosyal Hizmetler Müdürü Güray Ünseven’in katılımıyla devam etti.

İBB ve Ataşehir Belediyesi arasında verimli toplantılar gerçekleştirildiğini belirten Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Ataşehir için çok çalışıyoruz ve İBB ile olan koordinasyonumuzu her geçen gün arttırıyoruz. İlerleyen günlerde hemşehrilerimiz için daha iyi hizmetler sunmak adına iş birliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Ataşehir’in Sorunları İçin İBB, Ataşehir İş Birliği

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.