1. Haberler
  2. Yerel
  3. Ataşehir Belediyesi’nden Ücretsiz Yüzme Kursu

Ataşehir Belediyesi’nden Ücretsiz Yüzme Kursu

featured
service

Ataşehir Belediyesi, çocukların spor ve yaşam becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamak için yeni bir program hazırladı. Buna göre çocukların yaz tatilini daha verimli geçirebilmesi adına ücretsiz yüzme kursu düzenlenecejç

Yaz tatiline giren öğrenciler için hazırlanan ücretsiz yüzme kursu programı, Barbaros Mahallesi’nde bulunan Marev Havuzu’nda gerçekleştirilecek. 11 Temmuz Perşembe günü kayıtları başlayacak olan yaz yüzme kursları 16 Temmuz Salı günü başlayacak ve Cumartesi, Pazartesi günleri gerçekleşecek.

İki Dönemlik Program

Yüzme kursu programı iki dönem şeklinde uygulanacak ve her dönem 4 hafta sürecek. Program, 7 Eylül Cumartesi günü son bulacak.

Yaz yüzme kursları, uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek ve çocuklara yüzme öğretmenin yanı sıra keyifli bir yaz tatili geçirme imkânı da sağlayacak. Kurslar, Pazartesi ve Cumartesi günleri arasında saat 10.00 ile 17.00 arasında yapılacak.

Yaz tatilini fırsata çevirecek bu eğlenceli etkinliğe, 7-15 yaş arası çocuklar katılım sağlayabilecek.

Nasıl Kayıt Olunur?

Kayıtlar internet üzerinden online olarak veya Ataşehir Sivil Toplum Merkezi, Zübeyde Hanım Kültür Evi, Ferhatpaşa Bilim Sanat Merkezi, İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi ve Mustafa Saffet Kültür Merkezi’ndeki öğrenci işleri bölümünden yapılabilecek.

  • Kayıt Başlangıç Tarihi: 11/07/2024
  • Eğitim Başlangıç Tarihi: 16/07/2024
  • Yaş Aralığı: 7 – 15 yaş arası

Kayıt için bu linki kullanabilirsiniz.

Ataşehir Belediyesi’nden Ücretsiz Yüzme Kursu
Yorum Yap