1. Haberler
  2. Kültür - Sanat
  3. “Aşk Olsun Sana Çocuk” 9 Haziran’da Ankara’da

“Aşk Olsun Sana Çocuk” 9 Haziran’da Ankara’da

featured
service

Haziran ayı boyunca Türkiye’nin farklı noktalarında gösterim yapacak üç etkileyici oyun, Mobilet ile tiyatroseverlerle buluşacak.

"Aşk Olsun Sana Çocuk" 9 Haziran'da Ankara'da 1

Bir Delinin Hatıra Defteri:

  • Konusu: Poprişçin adında bir memurun, müdürünün kızı Sofya’ya olan tutkusu ve bu durumun onu sürüklediği delilik serüveni.
  • Tarih ve Yerler: 1 ve 15 Haziran Akasya Kültür Merkezi, 2 Haziran Feynman Kültür Merkezi Feyk Sahne, 14 Haziran İzmir Nazım Hikmet Kültür Merkezi, 24 ve 26 Haziran Üsküdar Sahne Hane.
"Aşk Olsun Sana Çocuk" 9 Haziran'da Ankara'da 2

Bir İdam Mahkumunun Son Günü:

  • Konusu: Victor Hugo’nun bu çarpıcı eserinde, idam cezasına çarptırılmış bir mahkumun son beş haftasını ve bu süreçte insanlıktan nasıl uzaklaştığını anlatan bir hikaye.
  • Tarih ve Yerler: 1 ve 15 Haziran Akasya Kültür Merkezi, 2 Haziran Feynman Kültür Merkezi Feyk Sahne, 8 Haziran Endless Art Taksim, 9 Haziran Ankara Şato Yazar Sahne, 14 Haziran İzmir Nazım Hikmet Kültür Merkezi Konak Halk Sahnesi, 22 Haziran Van Bölge Sahnesi, 24 ve 26 Haziran Üsküdar Sahne Hane, 28 Haziran Bursa ÇEKSANAT Görükle Kültür Merkezi.
"Aşk Olsun Sana Çocuk" 9 Haziran'da Ankara'da 3

Aşk Olsun Sana Çocuk:

  • Konusu: Yakın siyasi tarihin üç önemli ismi Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın idamlarını konu alan ve hukuk/adalet anlayışını sorgulatan bir oyun.
  • Tarih ve Yerler: 9 Haziran Ankara Şato Yazar Sahne, 22 Haziran Van Bölge Sahnesi, 28 Haziran Bursa ÇEKSANAT Görükle Kültür Merkezi.
“Aşk Olsun Sana Çocuk” 9 Haziran’da Ankara’da
Yorum Yap