1. Haberler
  2. Spor
  3. Arda Güler Parlıyor! Real Madrid, Valladolid’i 3-0 Mağlup Etti

Arda Güler Parlıyor! Real Madrid, Valladolid’i 3-0 Mağlup Etti

featured
service

Real Madrid, üç aylık bir aranın ardından Santiago Bernabéu’ya zaferle döndü. Ancelotti’nin öğrencileri, La Liga’nın ikinci haftasında Valladolid’i 3-0 mağlup ederek sezona güçlü bir başlangıç yaptı. Maçın en dikkat çeken isimlerinden biri ise genç yetenek Arda Güler oldu. Güler gol katkısı sağlayamasa da maç boyunca takımına önemli katkılar sundu. Güler, kaleyi bulan 5 şut çekti.

Karşılaşmanın ilk yarısı dengeli geçerken, Madrid’in üstünlüğüyle başlamasına rağmen gol yollarında etkili olamayan bir Real Madrid izledik. Ancak ikinci yarıda her şey değişti. Arda Güler’in oyuna yaptığı katkı, maçın seyrini belirledi. 50. dakikada kazanılan serbest vuruşta, Arda Güler kısa bir pasla topu Rodrygo’ya gönderdi. Rodrygo’nun hazırladığı pozisyonda Fede Valverde’nin ceza sahası dışından gönderdiği sert şut, Valladolid savunmasından Jurić’e çarparak ağlarla buluştu ve Madrid 1-0 öne geçti.

Valladolid, maçın devamında tehlikeli pozisyonlar bulsa da, kaleci Courtois’nın başarılı müdahaleleri Madrid’in önde kalmasını sağladı. Maçın temposu iyice yükselirken, Arda Güler yine sahneye çıktı. Fran García’nın ortasına zor bir pozisyonda kafa vuruşu yapan Arda, ardından kaleyi yoklayarak Hein’e zor anlar yaşattı.

Maçın son bölümlerinde Real Madrid, Brahim’in müthiş golüyle farkı ikiye çıkardı. Endrick, Madrid formasıyla çıktığı ilk maçta gol atarak taraftarları coşturdu ve skoru 3-0 olarak belirledi.

Arda Güler Parlıyor! Real Madrid, Valladolid’i 3-0 Mağlup Etti
Yorum Yap