1. Haberler
  2. Spor
  3. Antalyaspor-Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Antalyaspor-Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

featured
service

Trendyol Süper Lig‘in 7. haftasında Fenerbahçe, zorlu Antalyaspor deplasmanında sahaya çıkıyor. Cihan Aydın’ın düdük çalacağı müsabakada, Aydın’ın yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Serkan Çimen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe olacak.

Fenerbahçe sezona oldukça iyi bir başlangıç yaparak, geride kalan 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 13 puan topladı. Sarı-lacivertliler, bu performansla haftaya 2. sırada girerken, toplamda 14 gol atıp 5 gol yedi. Antalyaspor ise 6 hafta sonunda topladığı 8 puanla 10. sırada yer alıyor. Akdeniz temsilcisi, Fenerbahçe karşısında sahasında önemli bir sınav verecek.

İki ekip Süper Lig’de bugüne kadar 56 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe, 37 galibiyet elde ederken, 11 maç berabere bitti, 8 karşılaşmada ise Antalyaspor galip geldi. Sarı-lacivertli ekip, bu maçlarda 102 gol atarken kalesinde 42 gol gördü.

Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında da genelde üstün bir performans sergiledi. Akdeniz ekibine ligde konuk olduğu 28 karşılaşmada, 14 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Fenerbahçe, bu maçlarda 38 gol atarken 25 gol yedi.

Karşılaşma, 29 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Corendon Airlines Park’ta oynanacak ve beIN SPORTS’tan canlı olarak yayınlanacak.

Antalyaspor-Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.